10 populære gaveønsker til mænd

Går du rundt i dit stille sind og drømmer om, at din kæreste overrasker dig med en gave ud over det sædvanlige? Vi har her samlet nogle af de fedeste oplevelser til manden, som ellers har det hele, men blot ønsker sig lidt ekstra krydderi på tilværelsen. Det eneste, du som mand skal gøre, er at lade denne liste over populære gaveønsker til mænd ligge fremme derhjemme. Så vil hun helt sikkert blive inspireret til at give dig én af disse fede gaver, næste gang hun vil overraske dig til din fødselsdag eller til fars dag.

Adrenalin i blodet og ’luft under vingerne’

Hører du til de modige, der sukker efter at blive udfordret og få prøvet dine grænser max af?

Det er der rig mulighed for med ét af følgende tre forslag:

I disse tre varianter er der garanti for, at der kommer smæk på adrenalinen. Du vil opleve den ultimative grad af frihed i det øjeblik, hvor du svæver i luften. Intet andet i verden vil være større lige i dét øjeblik. Når du igen har fødderne på fast grund, vil du ikke være til at skyde igennem.

Luft under vingerne uden frit fald

Vi kan alle blive enige om, at det frie fald er den ultimative nervepirrende oplevelse, der skaber grobund for mange underholdende samtaler i fremtiden.

Skulle du af den ene eller anden grund synes, at de tidligere forslag til en spændende oplevelse er at gå lidt for vidt, så følger her et lidt blidere alternativ. Denne oplevelse vil helt sikkert også udfordre dig og give dig en oplevelse for livet:

  • Bodyflight 

Med bodyflight får du den fulde oplevelse af vægtløshed og følelsen af at flyve frit i luften. Dog behøver du ikke at springe ud fra et bjerg eller en flyvemaskine. Bodyflight foregår i en lukket vindtunnel, og du bliver instrueret og fulgt nøje at kompetente instruktører.

Til manden med benzin i blodet

Vil du have fart over feltet og er turen i en Ferrari eller en F-16 den ultimative drengedrøm? Der er ingen grund til at tømme sparegrisen fuldstændig for at få denne drøm til at gå i opfyldelse.

Her er to forslag til en oplevelse udover det sædvanelige, hvor det næsten føles som at styre selv:

  • Tur i en Ferrari
  • F-16 simulator

Med en kørertur med en erfaren chauffør i en Ferrari eller en tur i en F-16 simulator et du så tæt på den ægte oplevelse, så du efterfølgende vil tro, at du virkelig var manden bag rettet eller styrepinden.

Uforglemmelige oplevelser i naturen

Ene mand i konkurrence mod naturens kræfter. Her bliver du udfordret på din evne til at trække vejret dybt ned i maven og bevare overblikket, alt imens du samarbejder med naturens kræfter for at bevæge dig opad eller fremad:

  • Klatring
  • Kite-surfing

At klatre eller kite-surfe vil på alle måder appellere til dig, der ønsker en tættere forbindelse med naturen, samtidig med at du afprøver dine styrker.

Fede oplevelser i et roligere tempo

Der er også rig mulighed for at få en uforglemmelig oplevelse, selvom du ikke er til fart og spænding. Er du mere til forkælelse og nydelse i omgivelser, hvor atmosfæren er afslappet og tilbagelænet, så er følgende alternativer nok mere noget for dig:

  • Besøg hos en ægte barber
  • Øl-smagning

Der er selvfølgelig også muligheden for at kombinere begge af de sidstnævnte og fremstå veltrimmet og præsentabel, når du og kæresten sammen nyder en aften i byen til ølsmagning!

More from Sponsoreret indhold

Tre ting, du kan give din kæreste i gave

Mange mænd er nok enige om, at det kan være rigtig svært...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *