3 accessories som den moderne mand ikke kan være foruden

Vidste du godt, at der findes tre accessories som den moderne mand ikke kan leve foruden? Nå ikke? Læs med her og find ud af, hvilke tre accessories du bare er nødt til at eje.

En smart og moderigtig læderpung

Den moderne mand har selvfølgelig en stilfuld pung, der matcher til personligheden. I pungen skal du have plads til kort og kontanter, og det gør bestemt ikke noget, at pungen er af læder.

Der findes ikke noget mere stilfuldt end en mand, der hiver en smart læderpung frem og betaler for middagen eller halskæden til konen eller kæresten.

Herrepunge fås i øvrigt i mange forskellige afskygninger og forhandles mange forskellige steder. Derfor er det en god ide at bruge lidt tid på at se forskellige forhandlers sortiment igennem med henblik på at finde den perfekte pung til dine kort og kontanter.

En stilfuld arbejds-/skoletaske

Hvis du for eksempel dagligt har brug for at transportere arbejdsmateriale, skoleting eller noget helt tredje, er det en fordel, hvis du har noget lækkert at opbevare det i.

I den forbindelse er det oplagt at købe en smart lædertaske, hvor der både er er plads til computer, arbejdspapirer, skolebøger og lignende. Oill.dk sælger nogle helt fantastiske tasker, der uden tvivl henvender sig perfekt til den moderne mand, der gerne vil være stilfuld fra top til tå.

Et lækkert sleeve til din computer eller tablet

Har du en computer eller tablet? I så fald bør du forkøle dig selv med et sleeve, der både beskytter computer og tablet, men også får dig til at se mere stilet ud. Der findes mange forskellige sleeves på markedet. Til den moderne mand anbefales det at vælge en model i ægte læder. Med tiden får det en smuk patina, der gør den ganske unik.

Det er i øvrigt en god ide at sætte et klistermærke på indersiden af dit sleeve, så du kan se, at det er dit. På den måde minimerer du risikoen for, at det bliver væk eller forvekslet med et andet. Du kan købe klistermærker her.

Tags from the story
More from Sponsoreret indhold

Tre ting, du kan give din kæreste i gave

Mange mænd er nok enige om, at det kan være rigtig svært...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *