3 cool caps til efteråret

Trænger du til, at der skal ske noget nyt med din stil? Så kan du nå rigtigt langt med en smart cap..

Caps er blevet rigtig populære de senere år og er efterhånden blevet enhver fyrs bedste ven. Ikke kun fordi de er perfekte til at camouflere en dårlig hårdag, men også fordi de er gået hen og blevet et modefænomen.

Der er næsten ingen grænser, når det kommer til brugen af caps. Caps er udtryksfulde og perfekte til at supplere netop din tøjstil, uanset hvilken stil du har. De kan både bruges til at fuldende et casual look og til at opnå et mere trendy og sporty look. Caps er også helt perfekte, hvis du ønsker at nedtone dit look eller gøre det mere moderne.

Hos Bullgate er vi vilde med caps til mænd og vi har af den grund været på udkig hos forskellige webshops, som sælger caps. Vi faldt tilfældigvis over webshoppen Oill.dk. Oill er et dansk unisex brand med et originalt designkoncept, der mikser stærke fashion trends og personlig street style inspireret fra det urbane miljø i København.

Oill.dk leverer i øjeblikket tre gode bud på tre cool caps til efteråret. De tre caps bærer tydeligt præg af, at subkulturerne i København har været inspirationskilde. Se dem herunder…

1417201-000_1

Elverum Berry Cap – på tilbud till 200,00 DKK

1427203-002_1

Kai Max Cap – på tilbud til 200,00 DKK

1417219-000_1

Lillesand Flower Cap – på tilbud til 200,00 DKK

More from Sponsoreret indhold

Tre ting, du kan give din kæreste i gave

Mange mænd er nok enige om, at det kan være rigtig svært...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *