3 måder at gøre stuen ekstra smart på

Føles din stue efterhånden lidt kedelig og grå i forhold til de stuer du ser i boligmagasiner og TV-programmer? Frygt ej. Du kan snildt pifte din stue lidt op med et par små indgreb. Faktisk skal der ikke så meget til før du igen kan få en inspirerende og indbydende stue. Læs mere om hvordan du gør herunder.

Hæng et inspirerende og energisk tapet op

Hvis du har en væg, der ser rimelig kedelig ud, så kan du med fordel pynte den lidt med et tapet. I dag er det muligt at få et væld af forskellige tapeter du blot kan hænge op som et ”klistermærke”. Det vil sige, at du ikke behøver at frygte for, at du på et senere tidspunkt skal male hele stuen om blot fordi du har hængt et tapet op.

Og hvor køber du så lige et smart og energifyldt tapet? Det kan du med fordel gøre hos Tapethuset.dk, der har nogle rigtig smukke modeller. De har bl.a. også de populære wallstickers og et kæmpe udvalg af fototapeter – se deres udvalg her.

Anskaf dig et karismatisk Hay Pinocchio tæppe

Hvis din stue mangler farve og karisma, så kan et Hay Pinocchio tæppe anfales. Dette håndlavede tæppe kan uden tvivl bidrage til en masse liv og energi i stuen. Det meget unikke ved dette tæppe er, at det er lavet i hånden, hvilket gør det ekstra eksklusivt og komfortabelt.

Gør stuen ekstra indbydende med en Hans Wegner gyngestol

Hvis du har et hjørne i din stue, der mangler et flot møbel, så bør du tage et nærmere kig på den yderst elegante Hans Wegner gyngestol. Gyngestolen er en designer stol designet af den meget berømte og anerkendte Wegner. For at gøre stolen ekstra lækker at sidde i anbefales det at købe et lammeskind og hænge over.

Tags from the story
More from Sponsoreret indhold

Tre ting, du kan give din kæreste i gave

Mange mænd er nok enige om, at det kan være rigtig svært...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *