3 smarte weekendtasker

Trænger du til at komme lidt væk? Så kan en weekendtur være lige det pusterum, du har brug for. Og med en super cool weekendtaske er du et skridt tættere på en fed weekendtur. Mulighederne er mange, når det kommer til taskevalg, men vi har hos Bullgate, valgt at fremhæve 3 smarte weekendtasker, som kan rumme alt, hvad du har brug for til en weekendtur. Ens for alle taskerne er, at de både kan bæres i hånden, over skulderen eller på ryggen og så kan de købes hos Carrie Along.

Tiger Of Sweden

Tiger_Davidosi_Rejsetaske_Black_front_3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tiger Of Sweden rejsetaske i skind 3.999,00 kr.

Weekendtasken fra Tiger Of Sweden henvender sig til den moderne mand, der elsker kvalitet og et stilrent design. Tasken er enkelt i designet og kun med lynlåse som enkelte detaljer. Tasken er tilmed stor og rummelig og lavet i et kraftigt og eksklusivt skind, der gør holdbarheden ekstra god.

Fjällräven

Fjallraven_rejsetaske_Duffel_No_4_24201-620_Green_3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fjällräven rejsetaske i grøn 1.399,00 kr.

Weekendtasken fra Fjällräven er et must-have for naturelskere. Tasken er praktisk samtidigt med, at den er super cool. Tasken er udført i flot slidstærkt G- 1000 materiale, der gør tasken smuds- og vandafvisende. Altså er denne weekendtaske helt genial til campingturen, festival eller fisketuren.

Oill

Oill_rejsetaske_Nature_Delmer_weekendbag1416530_black_3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oill rejsetaske i sort 699,00 kr.

Cool design og kvalitet behøver ikke koste alverden. I hvert fald ikke ifølge det danske unisex brand, Oill. Oill har designet en super cool weekendtaske, som er inspireret af Berlins undergrunds kultur. Tasker er yderst rummelig og kan nemt rumme alt, hvad du har brug for til en forlænget weekend.

 

More from Sponsoreret indhold

Tre ting, du kan give din kæreste i gave

Mange mænd er nok enige om, at det kan være rigtig svært...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *