4 ting mænd kan gøre for at blive mere attraktive

Desværre er vi mænd ikke alle sammen udstyret med et udseende, der smelter kvindehjerter, fra naturens side. Det betyder dog ikke, at vi ikke kan gøre noget ud af os selv, så vi får et skarpere udseende.

Tilhører du den flok, der har givet op i kampen om det gode udseende, så fortvivl ikke. Her får du nemlig 4 konkrete tips, som hjælper dig med at blive mere attraktiv. Men hvordan gør man egentlig? Lad os starte guiden med, hvad du ikke skal gøre; sammenligne dig med andre personer. Fokusér i stedet på hvordan du fremhæver de værdier, du har i forvejen.

1. Tro på dig selv

Det er vigtigt, at du tror på dig selv. Har du ikke selvtillid, er du ikke i stand til at have god udstråling – og det er på din udstråling, personer, du ikke kender, bedømmer dig. Hvis ikke du har selvtillid i forvejen, er det ikke altid lige let at tilegne sig den. En god start er dog, hvis du prøver at have et positivt mindset, i stedet for at fokusere på de dårlige ting.

2. Sørg for, at dit tøj er behageligt og passer til din krop

Dit tøj betyder meget for din fremtoning. Derfor er det også vigtigt, at det sidder godt på dig, og samtidig er behageligt at gå i. Gå så vidt muligt i slim fit tøj, der er lavet til at sidde tæt. Poset tøj udsender et sløset signal til omverdenen.

3. Gør noget ud af dit hår

Du bør altid gøre noget ud af dit hår – også selvom det er meningen, at det skal se pjusket ud. Uanset hvad, så bør du bruge hårvoks, som understøtter den struktur, du ønsker i håret. Anvend eksempelvis en lækker, professionel voks fra Kevin Murphy.

 

Hvis du har skæg, så sørg for, at det matcher din frisure. Der er ikke noget værre end en frisure og et skæg, der bare får liv til at gro som en forladt baghave. Tag til frisøren mindst én gang om måneden og få rettet dit hår til. Og hvis du har skæg, så læg også et visit til barberen ind, så du er sikker på, at dit skæg altid står skarpt.

4. Garderoben skal altid være up to date

Det er vigtigt, at din garderobe altid er up to date. Selvom selvtillid er det vigtigste punkt på denne list, er det nødvendigt at anerkende, at den sublime garderobe simpelthen både kan være medvirkende til at selvtilliden øges, men ligeledes at du fremstår mere attraktiv i andres øjne.

Er du studerende? Så får du et par gode tips til, hvordan du opgraderer din garderobe uden at bruge en formue her.

 

More from Sponsoreret indhold

Tre ting, du kan give din kæreste i gave

Mange mænd er nok enige om, at det kan være rigtig svært...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *