5 ting du skal have i herre-køkkenet

Er køkkenet ved at være en tand for feminint? Så er det tid til at trække bremsen og give det maskulint præg, så du ikke er flov over at invitere dine venner over.

Blogindlægget her vil give dig fem forskellige tips til, hvad du kan indrette dit køkken med for at gøre det mere mandevenligt. Læs med nu og find ud af, hvordan du gør køkkenet maskulint igen.

Amerikaner køleskab

En rigtig herre går ikke ned på plads i køleskabet. Derfor er det en god ide at have et såkaldt amerikaner køleskab med to store skabslåger, så du har plads til en masse lækker mad. Det gør bestemt ikke noget, hvis amerikanerskabet er udstyret med isterning-dispender og endnu bedre: Indbygget TV i den ene låge. Find dit næste BEKO amerikaner køleskab ved at klikke her.

Espressomaskine

Der findes ikke noget bedre end at stå op til en velbrygget kop espresso. For at kunne stå op til det, skal du have fat i en espressomaskine. Det er dumt at købe den billigste på markedet, da kvaliteten typisk er dårlig. Brug i stedet lidt flere penge og få en bedre smag at stå op til. Espressomaskiner fra Siemens kan med fordel købes. De er nemlig kendt for at være ganske gode til prisen.

Juicer

Nutidens moderne herre er en mand, der passer på sig selv. Derfor motionerer han og spiser sundt. I forhold til at spise sundt kan det anbefales at købe en juicer til herre-køkkenet. På den måde kan du lave lækre juices, der er rig på antioxidanter. Perfekt at nyde sammen med din espresso om morgenen.

Vinkøler

Vin skal have den rette temperatur, når den nydes – og det er sjældent, at stuetemperatur er det bedste. Derfor skal du selvfølgelig have dig en vinkøler i køkkenet. Der findes et væld af smarte vinkølere og vinkøleskabe, der kan hjælpe dig med at temperere din vin, så den bliver helt perfekt, når den skal nydes.

Stegepande til bøffer

Vi kommer ikke uden om det. Stereotypen lever her op til alle forventninger om, hvad en ”rigtig mand” spiser: Nemlig store bøffer! For at kunne spise store bøffer er det nødvendigt at have en stor og god stegepande. Derfor skal herre-køkkenet selvfølgelig også udstyres med en stegepande, der kan stege bøffer til dig og gutterne.

More from Sponsoreret indhold

Tre ting, du kan give din kæreste i gave

Mange mænd er nok enige om, at det kan være rigtig svært...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *