5 typer sko til sommeren 2014

Det er for alvor blevet sommer, og de fleste af os har sikkert ændret tøjvalg, så det passer til vejret. Måske har du også skiftet din deodorant eller parfume til mænd ud med en mere sommeragtig duft – måske én af disse. Men har du også gjort det med dine sko? Vi synes nemlig, at dine fødder også skal have lov til at ånde her i sommervarmen. Derfor har vi fundet 5 gode bud på, hvad du kunne tage på her til sommer! Skoene er fundet rundt omkring på nettet, men hovedsageligt på eshoes.dk.

1. Loafers i læder med kvast

sko-01-loafers-fit

Det var en stil, der for alvor blev gjort populær af amerikanske universitetsstudenter i 30erne, og nu – godt 80 år senere – er det stadig en stil, der er helt med fremme i… ja, du ved. Selvom der er mange stilarter at vælge imellem, har vi valgt læder over ruskind, fordi det i princippet er en sko, man kan have på hele året rundt. Og så er det et holdbart valg – en lædersko varer i mange år og bliver blødere og mere ”personliggjort” med alderen. Og så går en loafer i mørkebrun med alt, hvad enten det er til formelle bukser eller jeans.

2. Derby-sko i ruskind

sko-02-derby-fit

Dette er klart én af de mest ”sommeragtige” af vores sko, og ingen tvivl om, at den kun egner sig til sommerens varmeste måneder. Men med vejrforholdene på plads, er det et perfekt valg af smart og casual, og stilen er ideel til alle lejligheder med varmt vejr, hvad enten vi snakker grillfest eller udendørs bryllup.

Det er ruskindet, der gør denne type sko så sommer-venlig, og den øverste del gør det lettere for foden at ånde. Vores foretrukne farve Derby-sko er blå, og selvom denne farve ikke passer til alt, er det en killer, når det hele matcher.

3. To-farvet brogue

sko-03-brogues-fit

Dette er om nok den mest populære skotype i dag – du kan få en brogue i mange forskellige stilarter og farver. Ved du ikke noget om sko og bare køber et pænt par, er den overvejende sandsynlighed, at det er brogue! Men den type brogue, vi anbefaler her, er 2-farvet.

Denne stil er rimelig ny og tog først rigtig fart i slutningen af 2013. Det er en god måde at skille sig en smule ud på sit fodtøj, vel og mærke hvis man vælger den rigtige farvekombination – husk, at det også skal være et par sko, som kan holde stilen, og som du gider gå med om et par år.

4. Espadrille-sko

sko-04-espadrille-fit

Som derby-skoen er dette klart en sommersko, der for nogle måske minder lidt om formen på en slipper. Derfor er det også vigtigt at have i mente, at disse aldrig er egnede til kontoret eller til formelle lejligheder. Brug dem derimod som det perfekte touch til et i forvejen afslappet sommer-look. Vi anbefaler, at du går efter sko af mere holdbare materialer, da dette betaler sig på sigt. Læder-espadriller er mere holdbare og passer til mere tøj end dens forgænger.

5. Dobbelt monk-strap sko

sko-05-monk-strap-double-fit

Kendetegnet ved denne sko er det dobbelte spænde hen over fronten, hvilket er en stil, der virkelig er blevet ”folkeeje” indenfor de sidste par år. Det er også forståeligt nok, for det er en stilren, og dog anderledes skotype, som øjeblikkeligt skiller sig positivt ud. Og så passer den til alt fra arbejde til pænere lejligheder. Som dagligdags og casual sko kan det dog være, man er for pænt klædt på.

Tags from the story
More from Sponsoreret indhold

Tre ting, du kan give din kæreste i gave

Mange mænd er nok enige om, at det kan være rigtig svært...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *