Accessories der pryder herremoden

Accessories, eller tilbehør, til mænd kan inddeles i to kategorier. Der er den type, der har en praktisk funktion, som bælter, ure og seler. Men der er også den slags, der bare er til pynt og lige giver den famøse prik over i´et på et outfit, som slips, butterfly og lommeklud.

I Skandinavien er vi berømte for vores gode stil, især i boligindretningen, der mest kendetegnes ved rene linjer og total mangel på overflødig pynt og pjank. Men når det kommer til herremoden, kan vi godt lære en del af andre kulturer, hvor mænd klæder sig mere spændende og sagtens kan pynte sig lidt med lækre accessories, uden at give køb på hverken stil eller maskulinitet.

Rigtige gentlemen bruger lommeklud

Slips og butterflies er tilbage i modebilledet og bliver i stor stil bundet om halsen igen, efter i mange år næsten kun at været brugt af ældre generationer. Mange yngre mænd går et skridt videre, for at opnå en cool og klassisk stil og supplerer gerne med manchetknapper, seler og en lommeklud, når der rigtig skal være fest og look´et skal være fint og formelt.

Rigtige gentlemen bruger lommeklud til skjortens lomme eller anbringer den i jakkens brystlomme. En lommeklud kan både matche eller komplimentere slipset eller butterfly´en og kan også sagtens bruges, selvom man hverken har slips eller butterfly på, men bar hals. De findes med og uden mønster og i forskellige materialer. Lommeklude kan foldes og arrangeres på et hav af forskellige måder, de behøves ikke at være foldet stramt, men kan også anbringes i lommen på en mere casual måde.

En lommeklud har en stor effekt og kan købes for ganske få penge. En super nem måde at klasse et lidt ordinært jakkesæt op på og et perfekt Accessorie til at understrege en personlig stil.

Vis mod og vis din personlighed

Bryd med den neutrale, praktiske og lidt kedelige skandinaviske stil og vær ikke så bange for en smule pynt på tøjet, heller ikke i hverdagen. Det er tilladt at lege og eksperimentere med looks og tilbehør, – også for mænd og uanset alder.

Det letteste, men også det kedeligste, vil altid være at gå klædt, som alle de andre, men det betaler sig at vise mod, skabe sin egen stil og skille sig ud fra flokken. Intet er nemlig mere maskulint end en mand, der tør at signalere, at han er helt sin egen.

 

 

More from Sponsoreret indhold

Tre ting, du kan give din kæreste i gave

Mange mænd er nok enige om, at det kan være rigtig svært...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *