Anmeldelse af TV2 Play

TV2 Play er TV2’s streaming-tjeneste, der blev lanceret i 2004 under navnet TV2 Sputnik, længe før streamingtjenester blev moderne. Heldigvis kan TV2 Play en masse ekstra, end Sputnik kunne dengang.

Læs mere og se, om det er den streaming-tjeneste, du skal vælge!

Udvalg

TV2 Play omfatter hovedsageligt et online-arkiv af alle TV2s hovedkanaler. Dette inkluderer TV2, TV2 Zulu, TV2 News, TV2 Charlie, TV2 Film samt TV2 Fri. Dermed kan man hurtigt se alle sine yndlingsting fra TV2, og der vil sikkert vil være noget til enhver smag.

Man har altså mulighed for at se de kendte serier fra TV2 såsom ”Danmark ifølge Bubber”, ”Klovn” og ”Langt fra Las Vegas” kendt fra Zulu – eller genudsendelser af ”Fællessang på Charlie” fra TV2 Charlie til det lidt ældre publikum. TV2 tilbyder også en premium-opgradering, hvor man herigennem får live adgang til de pågældende TV2 kanaler.

Der er også et større udvalg af film på TV2, hvor man har mulighed for at se alle de film, som normalt vises på deres filmkanaler. Som noget ekstraordinært har TV2 valgt at indgå et samarbejde med YouSee, hvilket gør det muligt at leje premierefilm, som endnu ikke har haft TV-premiere.

Brugeroplevelse

TV 2 har virkelig lagt vægt på, at deres interface skal være både overskueligt og brugervenligt – og det skal de helt sikkert have ros for! Hovedmenuen tillader, at man kan navigere imellem forsiden, live-tv, on-demand og deres store tv-guide.

Under hvert menupunkt kan man navigere rundt i de forskellige kategorier, så man hurtigt kan finde ens yndlings serie eller dokumentar. Dog skal det nævnes, at ikke alle programmer er tilgængelige, hvis man anvender TV 2 Play fra udlandet.

Opstillingen af deres serier er også lavet ganske overskuelig. Når man har klikket ind på en given serie, man ønsker at se, får man hurtigt et overblik over de forskellige sæsoner, der findes inden for den serie.

TV2 Play kræver heller ikke det store af den platform, man afspiller det på. Der kan nemt og smertefrit afspilles på enheden, så længe Silverlight er installeret – noget de fleste enheder har som fabriksstandard. Det er dog et minus, at TV2 Play endnu ikke er tilgængeligt til SmartTV.

Tilgængelige platforme

TV2 play virker til både computer, Windows Phone, Windows 8, Apple produkter (iPhone & iPad) samt Android baserede enheder (smartphones og tablets). Som sagt er det dog bemærkelsesværdig, at TV2 Play ikke er tilgængeligt til SmartTV

Konklusion

TV2 Play er virkelig godt, hvis du synes, de andre streaming-udbydere indeholder alt for meget amerikansk indhold. Hvis du f.eks. er træt af Hollywood-film og realityserier, som er bygget på et amerikansk koncept, holder TV2 Play for det meste fødderne plantet solidt på dansk jord med velkendte danske udsendelser.

Dermed sagt: Er du til dansk satire og bare generelt, godt dansk fjernsyn, så er TV2 Play det rette valg for dig. Ligeledes er det også dejligt let at komme i gang med deres app, der er sat op let og overskueligt – men igen igen SmartTV.

Ligeledes er det også værd at bemærke, at TV2 Play har mange forskellige typer af abonnementer, hvor man selv kan vælge det, man synes dækker ens behov. Hvis man f.eks. ikke har bruge for at kunne se TV2’s programmer live, kan man fravælge dette.

TV2’s abonnementer koster fra 39kr/måneden op til 119kr/måneden.

Tags from the story
More from Sponsoreret indhold

Tre ting, du kan give din kæreste i gave

Mange mænd er nok enige om, at det kan være rigtig svært...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *