Bliv klar til årets festlige lejligheder

Du behøver det lækreste jakkesæt

Det eneste rigtige at iklæde sig til dine større anledninger i 2015, er det klassiske jakkesæt – gerne det skræddersyede, så størrelsen er helt perfekt. Hos SuitsYou kan du bestille dit nye, skræddersyede jakkesæt til rigtig gode priser. Farvemulighederne er mange og du kan faktisk også købe selskabssko, skjorter, butterflys og meget mere. Alt til, at du kan blive gjort festklar fra top til tå til 2015’s store, festlige begivenheder.

Et par stilfulde briller skal til

Du ved, at accessories fuldfører det stilfulde look. Accessories er ikke bare til kæresten – det bliver bare brugt i mindre omfang hos mændene. En accessorie som mænd med fordel kan bruge, for at fuldføre det stilfulde look er brillen. At bruge briller er blevet mere og mere moderne de seneste sæsoner, og er du så heldig, at bruge briller er der et imponerende stort udvalg at tjekke ud. Du kan finde et par nye briller, som er perfekte til jakkesættet, men også til hverdagsbrug hos Profil Optik.

Skal stilen være mere street?

Er du ikke typen, som går i jakkesæt, så er der heldigvis også mange andre muligheder for dig. En lækker skjorte med et lækkert print eller i cool farver kan også sagtens være gode bud til festen. Vi har tidligere lavet en guide med de store herretøjsmærker, som du skal holde øje med i 2015, som helt klart er værd at læse for dig. Gå direkte til artiklen ved at klikke her.

More from Sponsoreret indhold

Tre ting, du kan give din kæreste i gave

Mange mænd er nok enige om, at det kan være rigtig svært...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *