Den perfekte aften i ægte herrestil

Inspiration til en god aften

Det har været en lang uge på arbejdet, og du trænger til en aften i rolige omgivelser, så du kan lade op til weekendens strabadser. Der er flere måder at gøre det på. Det kan være du foretrækker at bruge din fredag aften alene, sammen med dine venner eller en kæreste, hvis du er så heldig at have sådan en.

En god whisky er lig med en rigtig mand

Uanset om det er i dit eget selskab eller sammen med andre, så kan du nemt finde nogle ting der optimerer aftenen. En af de ting mange mænd nyder er en god whisky, og hvad er bedre end at prøve en af dem, hvor både duft og smag er helt excentrisk. Bliv inspireret her, hvor du finder mange forskellige whiskys. Ud over nydelsen ved indholdet, kan du heller ikke komme udenom, at en god flaske whisky på hylden giver damerne et praj om, at her bor der en rigtig mand.

Giv dine ører noget kærlighed

Hvis du vil skrue ekstra op for hyggen kan du smække noget musik på anlægget og fylde dine ører op med kærlighed. Er du så heldig at bo et sted, hvor du har en skøn brændeovn som disse, så fortvivl ej med at finde et varmt uldplaid frem og sæt dig foran flammerne – det er ikke kun for kvinder.

En anden måde at nyde en god aften er ved god mad. Er det dig alene eller sammen gutterne, så er en bøf og fritter altid en god løsning, og hvis I rigtig skal slå jer løs kan I prøve med en rødvinssovs fra bunden.

Klassikerne til en ægte herreaften

Når maden er indtaget er du sikkert ikke på vej i seng, og her kan du passende finde spil frem fra gemmeren. Det kan selvfølgelig være computerspil, men et gammelt brætspil er også charmerende. En rigtig klassiker er backgammon eller poker. Det er dog ikke noget du kan foretage dig alene, men som et alternativ til et brætspil kan du sætte en god film på.

Disse 10 film er nævnt som nogle af de bedste

  1. En verden udenfor
  2. Godfather
  3. Godfather del 2
  4. The Dark Knight
  5. Pulp Fiction
  6. Den gode, den onde, den grusomme
  7. Schindlers Liste
  8. Tolv vrede mænd
  9. Ringenes Herre: Kongen vender tilbage
  10. Fight Club
More from Sponsoreret indhold

Tre ting, du kan give din kæreste i gave

Mange mænd er nok enige om, at det kan være rigtig svært...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *