Der er kamp til stregen

Der skal ny tiltag til for at vinde indpas på markedet, når vi taler om abonnementer til mobiltelefoner, som jo efterhånden er noget, vi alle har. Mobiltelefonerne er blevet til vores minicomputere, for det er jo hvad, vores telefoner har udviklet sig til. Som vores mobiltelefoner er blevet mere end bare en telefon, så er der kommet flere og flere krav til dem, som udbyder vores abonnementer. Vores telefoner bliver mere og mere brugt som en computer, vi er på de sociale medier, og vi er konstant online til at svare på mails og svare på alt, hvad der måtte komme til os. Men mobiltelefonen er mere end bare et arbejdsredskab, det er også vores fritid i højere og højere grad. Der er sociale medier, adgang til nyheder, spil, streaming og meget andet, og det koster alt sammen data alle de steder, hvor du ikke kan koble dig på et WiFi netværk.

Tidligere var det nok, at vi havde et abonnement, som gav os fri tale, fri sms og fri mms, alt det andet var ikke noget, vi brugte så meget af. Men nu er det data, som vi næsten bruger mest af, og det har for mange været et dyrt bekendtskab indtil nu. Hvor det tidligere har været priserne på mms og sms samt tale, som der har været kæmpet om, er der nu kommet en kamp om at give danskerne mobildata til den billigste pris. Det marked er et, som plenti.dk har fået øjnene op for.

Helt enkelt adgang til fri data

Det Plenti tilbyder deres kunder – og som du ikke finder andre steder – er fri data på din mobiltelefon i hele Danmark. Hver måned og intet loft. Samtidig leverer de dette abonnement til kun 119 kroner om måneden. En uhørt lav pris for at få så meget data, især da du samtidig får fri tale, fri SMS og fri MMS.

Der er kun to krav, og det er at dataen kun benyttes på din mobiltelefon, og at der er et loft på 50 gb data, hvis du deler dataen med andre enheder. Det er til at forstå, og som kunde skal du ikke sætte dig ind i, hvad der sker, hvis du overskrider et loft for enten data eller andet, for der er intet loft. Med en pris som den, der tilbydes, forventes det da også, at det ikke kun er de data hungrende kunder, der skifter teleselskab, men alle dem, der ikke ønsker at betale for meget for deres abonnement. En god pris for en stor ydelse lokker nemlig mange typer af kunder til, så det er også for dig, der ikke bruger din telefon så meget til hverken det ene eller det andet. De rammer derfor plet for en meget stor målgruppe, og det er med til at lokke kunderne til.

Du får mobiltelefoni og intet andet

Mange teleselskaber, inklusiv plenti, udbyder abonnementer, hvor du får adgang til en masse andre services. Det er som regel andre abonnementer på musiktjenester, blade og magasiner og streamingtjenester, som du får gratis adgang til, når du har tegnet et mobilabonnement. Der er fordele ved den slags abonnementer, og det er selvfølgelig, at du kan få adgang til den eller de ting, du holder af sammen med et abonnement til din telefon. Men samtidig betaler du reelt for det gennem abonnementet.

Med dette abonnement fra Plenti, så får du intet andet end mobiltelefoni, SMS, MMS og data. Der er ingen dikkedarer, og dermed ikke nogle skjulte udgifter, som du reelt skal betale for oveni, herunder adgang til noget, du måske slet ikke er interesseret i. Da prisen er så lav, så har du nu også råd til alt det andet ved siden af.

More from Sponsoreret indhold

Tre ting, du kan give din kæreste i gave

Mange mænd er nok enige om, at det kan være rigtig svært...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *