Det perfekte sommerlook til mænd

Nu varer det bestemt ikke længe før sommeren står for døren. I den forbindelse er det en god ide at få pudset sommerlooket af, så du fremstår helt skarp og klar til sommerens lune tilværelse.

Kortærmet sommerskjorte fra Ralph Laurenralph

De kortærmede skjorter er igen kommet på den moderne dagsorden. Derfor kan du med fordel udstyre garderobeskabet med et par lækre sommerskjorter – gerne fra Ralph Lauren som laver nogle lækre og kvalitetsfyldte modeller.

Udover en smart sommerskjorte, så er det også en del af det perfekte sommerlook at have et par lækre solbriller. Rigtig mange vælger at købe de populære Ray Ban solbriller – som bestemt også er fede. Dog kan du med fordel vælge et andet mærke, hvis du gerne vil skille dig lidt ud og have din egen stil. Det hele bliver for kedeligt, hvis vi alle går i det samme tøj og har de samme solbriller.

 

Brunotti badebukserbrunotti-badeshorts

Brunotti badebukser er nogle som uden tvivl kommer til at hitte i sommeren 2015. Brunotti er et lækkert mærke, der laver badebukser i mange forskellige afskygninger. Kvaliteten er tårnhøj og designet i en klasse for sig.

Med et par Brunotti badebukser vil du uden tvivl opleve, at damerne vender sig om og kigger efter dig!

 
 
 

Style håret med American Crew

hair

Det perfekte sommerlook omfatter selvfølgelig også noget lækkert hår. Derfor er det en god ide at udstyre dig selv med en god voks som kan få håret til at se toplækkert ud.

I den forbindelse er det værd at se nærmere på American Crew som er en af de bedre hårvokse på markedet. American Crew henvender sig især til dig med lidt kortere/mellemlangt hår.

Du kan købe American Crew voks her.

Vil du inspireres yderligere?

Besøg den populære mandeside StayClassy, hvis du gerne vil bombarderes med toplækker inspiration til sommergarderoben.

Tags from the story
More from Sponsoreret indhold

Tre ting, du kan give din kæreste i gave

Mange mænd er nok enige om, at det kan være rigtig svært...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *