Disse ting bør du skaffe for at blive mere mand

Som en rigtig drengerøv er der intet bedre end forskellige former for gadgets og udstyr, som du kan samle på. Du får her tips og tricks til, hvor du kan finde lir og gadgets til de forskellige kærligheder i dit liv – uanset om det er din elskede motorcykel eller din e-cigaret.

Vær macho og få olie under neglene

Har du en motorcykel til at stå i garagen og samle støv, kan det være, at det er på tide at få olie på hænderne og gang i de rustne tandhjul. En af de nok mest populære, fede og rå motorcykler, der findes, er en gammel Derbi Senda R fra 1998-1999. En gammel Derbi Senda R har nogle fede egenskaber og funktioner, som mange andre motorcykler ikke har.

Hvilken mand har ikke lige et par projekter til at stå i garagen og vente på at blive færdiggjort? Har du en gammel Derbi Senda R stående, og mangler du nogle reservedele til hende, kan du være heldig at finde nogle gode, brugte reservedele online. Du kan også overveje at købe nye reservedele til de mest essentielle dele af motorcyklen. Du kan se mere på kgi.dk, hvor du kan finde mange reservedele til mange forskellige motorcykler, knallerter og scootere.

En rigtig mand samler på gear

Der findes mange forskellige gadgets, som du kan samle på. Udover de rå, fede biler og motorcykler, kan du også samle på produkter til dig selv. Er du med på hele trenden omkring e-cigaretter, vil du elske dette afsnit. At ryge e-cigaretter er på nuværende tidspunkt relativt anerkendt, og derfor kan du også finde mange “reservedele” og elementer til at starte op med at ryge e-cigaretter online.

Har du lyst til at prøve kræfter med e-cigaretter og e-væske, kan det give dig følelsen af at ryge, uden det er sundhedsskadeligt for kroppen. E-væske, som giver duft og damp fra e-cigaretten, tilfører dig en unik duft, og mange af e-væskerne har lækre og forførende dufte.

At have en e-cigaret vil give dig følelsen af at kunne samle på noget, fordi der hele tiden dukker nye e-væsker og gear op, som du kan få fingrene i. Er du ny inden for e-cigaretter? Find din startpakke her.

Skaf nogle imponerende modeltog

Hvis du skal fuldføre vores lille guide til at blive mere mand ved at samle, bør du fuldende din samling med et modeltog. Modeltog er mega-nørdede at samle på, men de har historie og  samler-potentiale. Måske tænker du ikke umiddelbart, at det at samle på modeltog er “mandigt” eller “macho”, men de små toge har noget fascinerende og imponerende over sig, som du ikke kan skaffe ved at have noget fedt tøj på eller ved at drikke en gammel vin.

Der findes mange steder, hvor du kan starte din egen modeltog-samling, da det blot kræver, at du holder dig opdateret. Tjek markedet for brugte varer online, eller gå på auktioner, hvor modeltoge også ofte er populære salgsgenstande.

 

More from Sponsoreret indhold

Tre ting, du kan give din kæreste i gave

Mange mænd er nok enige om, at det kan være rigtig svært...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *