Du skal altid sikre dine filer bedst muligt

Det er de færreste, der ikke har prøvet, at de har mistet en række vigtige filer, fordi de havde glemt at tage backup af deres forskellige filer. Derfor skal der selvfølgelig heller ikke herske nogen tvivl om, at det er vitalt, at du gør en indsats for at sikre dine filer bedst muligt, så du ikke ender med at stå i en situation, hvor en række vigtige dokumenter, betydningsfulde billeder eller en helt tredje form for filer er blevet væk på din PC.

I denne forbindelse er der selvfølgelig en lang række forskellige tiltag, der kan tages i brug. Der er rigtig mange, der blot vælger at satse på, at deres harddisk ikke bryder sammen, at deres PC ikke bliver stjålet eller at deres filer på anden vis ikke bliver væk. Faktum er dog, at det er noget, som rigtig mange har oplevet og det er noget, der sker for selv den bedste – og derfor bør du sikre dig bedst muligt.

Gør brug af Dropbox

Først og fremmest, så er det en rigtig god idé, at du vælger at gøre brug af Dropbox til at tage backup af dine forskellige filer. Det betyder nemlig, at du har dine filer opbevaret i skyen, så du altid har adgang til dem og hurtigt kan flytte dem ned på din PC igen, hvis det skulle blive aktuelt. Derfor er der også rigtig mange, der vælger at benytte sig af denne løsning, hvis de ønsker at tage en backup af deres PC eller PC’er.

Køb en ekstern harddisk

Det skal bestemt ikke være nogen hemmelighed, at det også kan være en rigtig god idé at investere i en ekstern harddisk, hvor du kan opbevare dine filer. Hvis du har mange filer, der skal tages backup af, så kan det være nødvendigt med mere end én ekstern harddisk. Ejer du endnu ikke en ekstern harddisk, så kan du finde et stort udvalg ved at klikke her – du finder med garanti også en model, der passer godt overens med dine behov.

Andre cloudtjenester

Selvom Dropbox er et rigtig godt bud på en cloudtjeneste, der kan bruges til din backup, så findes der også en lang række andre tjenester, der kan bruges. I denne forbindelse skal det blandt andet nævnes, at der findes deciderede backupløsninger, der selv sørger for at tage en automatisk backup f.eks. én gang om dagen. På denne måde er du sikker på, at alle filer altid er opdateret.

Hav altid mere end én backup

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at du er bedst stillet, hvis du sørger for at have mere end én backup. Det betyder også, at det bestemt er anbefalelsesværdigt, at du f.eks. vælger at have din backup (eller flere backups) i både Dropbox og på en ekstern harddisk. Det vil betyde, at du er dobbelt så godt sikret og du derfor heller ikke skal frygte for, at din eksterne harddisk går i stykker eller at der f.eks. sker en softwaremæssig fejl ved Dropbox.

More from Sponsoreret indhold

Tre ting, du kan give din kæreste i gave

Mange mænd er nok enige om, at det kan være rigtig svært...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *