Eksempler på rigtig herremad

Hvad er rigtig herremad egentlig? Er det stærkt? Indeholder det IKKE grønt? Hvordan ser det ud? Alle disse spørgsmål og mere til kan du få svar på i denne artikel om herremad til rigtige mænd.

Chili con carne

Chili con carne er en ret som betegnes som rigtig herremad. Retten er uhyre nem at lave og kan laves stærk i smagen efter behov. Derudover er den oplagt at servere for dine venner og gæster inden en fodboldkamp eller lignende, da den går super godt sammen med øl.

Der findes ikke noget bedre end at nyde en god middag i selskab med sine venner, inden der kommer noget god fodbold i TV’et. Og da retten passer super godt til øl, kan du altid overveje at udskifte de klassiske Carlsberg og Tuborg øl ud med special-øl, hvis middagen skal være ekstra fin og spændende.

Bøffer og rødvin går også hånd i hånd

Udover chili con carne, så omfatter herremad selvfølgelig også bøffer. Der findes ikke noget bedre end en stor og saftig bøf, der er lige til den røde side af skalaen. Dét kombineret med et glas rødvin kan få langt de fleste mænd til at drømme sig væk til et paradis.

Bøffer er især i høj kurs om sommeren, hvor de med fordel kan grilles på grillen under en skyfri himmel og lune temperaturer. Forestil dig at stå sammen med gutterne foran grillen. I har hver en kold øl i hånden alt imens I lytter til, hvordan bøffen meget delikat bliver stegt på grillen.

Lige præcis dén følelse er meget svær at konkurrere med.

Herremad indeholder typisk meget kød

Der er ingen tvivl om, at typisk herremad indeholder masser af kød og proteiner. Sådan er det bare. Det ligger i mænds natur at spise en masse kød, da det er det som smager bedst.

Derfor skal du som mand være lidt påpasselig med at servere for meget frugt og grønt til herremiddagen. Det er ikke sikkert, at det falder i så god jord.

Tags from the story
More from Sponsoreret indhold

Tre ting, du kan give din kæreste i gave

Mange mænd er nok enige om, at det kan være rigtig svært...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *