Er der en polterabend på trapperne?

Står du med en ven der snart skal giftes, ved du forhåbentligt, at du som en af gommens venner, er forpligtet på at arrangere en vildt fed drengerøvsdag med gommen og hans bedste venner!

Derfor har vi fundet nogle sider på nettet, der kan hjælpe dig med at arrangere en uforglemmelig dag med drengene, før din ven bliver taget fra jer af konen.

Maden

Når man skal lave noget med drengene, skal der være styr på maden. For mellem at have det sjovt og drikke jer i hegnet, er I nødt til at indtage noget ordentligt herremad. I denne sammenhæng kan Med Det Hele være behjælpelige. I aftaler med dem hvor og hvornår I er sultne, og de stiller med en pølsevogn, der kan mætte hele selskabet!

Aktiviteten

Når der er styr på maden, er du nødt til at sørge for at I har noget fedt at lave. Det burde være selvindlysende, at det ikke er aktivitet nok til en polterabend at sætte Champions League på og drikke bajer.

I stedet for kunne du købe nogle softguns eller hardguns. Der er ikke ret meget, der er højere på drengerøvsskalaen end at skyde hinanden med softguns. I behøves ikke nødvendigvis tage ud til en softgunklub. I kunne eksempelvis også starte jeres polterabend med at beskyde gommen, indtil han har fået tøj på og er kommet ud af døren. Herinde kan du se, hvad du kan finde af interessante soft- og hardguns, samt andre spændende ting til jeres polterabend.

Byturen

Når der er tale om en herretur med drengene, så kan dagen ikke bare slutte, når de blå mærker har fået blå mærker og I er færdige med at beskyde hinanden eller gommen.

På et eller andet tidspunkt er der nødt til at komme noget sprut ind i billedet. En god måde at skille jer ud fra de andre i byen, er at have kostumer på! Ikke nok med at I så bedre kan genkende hinanden, og får damernes opmærksomhed på det, så er nogle gøglede kostumer også med til at løsne stemningen.

I kan enten allesammen klæde jer ud, eller give gommen babykostume eller hvad I ellers kan finde på. På denne side kan I selv finde inspiration til den udklædning, der passer bedst til lejligheden – og gommen.

More from Sponsoreret indhold

Tre ting, du kan give din kæreste i gave

Mange mænd er nok enige om, at det kan være rigtig svært...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *