Er du mand for at finde studenterkørsel

Er du også den mand i klassen, som har påtaget sig at klare studenterkørslen for klassen. Så læs med her, for der kan være nogle faldgrupper, som du skal have styr på så du ikke ligner en tosse overfor din klasse. Vi har samlet det hele her så du ikke skal bekymre dig.

Først og fremmest skal du naturligvis finde den rigtige studentervogn til klassen. Men hvad er den rigtige, husk at spørg din klasse om følgende: Hvor mange personer skal med. Hvilken slags studentervogn skal det være. Hvilken dato vil I køre. Derudover bør I også overveje ting, såsom vil I have slutrengøring med, hvem fra klassen op pynter studentervognen. Og er der telefon tilslutning i vognen til musik anlægget, samt eventuelt mulighed for ekstra køretid og er der backup studentervogn hvis den I har bestilt har nedbrud.

Hvis du tjekker disse ting sikre det dig at du får en god tur sammen med din klasse. Det er trods alt kun en gang i levet, og forhåbentlig skal det blive den bedste dag for jer. I næste afsnit er omtalt ttt studenterkørsel, og skulle du have spørgsmål angående studenterkørsel, er du mere end velkommen til at kontakte dem telefonisk eller på email. Kontaktoplysningerne fremgå af deres hjemmeside.

Sådan for du studenterkørsel med et smil

Ud over det omtalte så er der også nogle ting der er værd at overveje, når I så har fundet den rigtige studentervogn. Først så skal der laves en skriftlig kontrakt på jeres studenterkørsel, dette sikre jer hvis uheld er ude, eller vognmanden ikke dukker op til aftalt tid. Efter de nye regler i forhold til Dansk lovgivning, så skal der installeres kontrolapparat / fartskriver i studentervognen. Sørg for at dette er gjort, for ellers hvis politiet stopper jer midt på ruten, ja så kan I ikke komme videre efterfølgende. Hvis I skal køre omkring og i København, Århus, Odense eller Ålborg, så skal studentervognen have partikelfilter installeret. Det vil sige vognen får en miljøzone mærkning, så den må køre disse steder. Hvis du mangler et godt sted, så kan du finde studentervogne hos tingtved transport studenterkørsel. De overholder alle af ovenstående krav, og gode ting at have med når der køres studenterkørsel.

 

More from Sponsoreret indhold

Tre ting, du kan give din kæreste i gave

Mange mænd er nok enige om, at det kan være rigtig svært...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *