Få styr på sommerens herremode

Sommeren er over os lige om lidt, og derfor skal der selvfølgelig være styr på garderoben, så du er klar til sommerfester, grillaftener og strandture med familien. Når sommeren først er i gang, er det nemlig de færreste, der gider at bruge tid på at sortere, smide ud og købe nyt sommertøj til garderoben. Derfor kan du med fordel bruge de koldere forårsmåneder til at få styr på sommerens herremode og danne et overblik over din sommergarderobe.

Sorter og smid ud

Når du skal opdatere sommergarderoben, er det vigtigt, at du har et overblik over dine sommeritems. Derfor kan du med fordel afsætte en søndag til at få ryddet op i din garderobe, smidt ud og pakket vintertøjet væk. Når vintertøjet fylder i dit skab, er det nemlig sværere at danne et overblik over dit sommertøj. Lav derfor en grundig oprydning, hvor du pakker vintertøjet væk og gør din garderobe sommerklar. Undersøg hvad du mangler af sommertøj ved at tjekke dit udvalg af shorts, t-shirts, luftige skjorter og sommersko. Du bør desuden huske på, at luftige materialer og lette stoffer er at foretrække om sommeren. Derfor får du sandsynligvis ikke brugt de ellers smarte skjorter, som er tunge i materialet og klæber sig til huden, når du har det varmt. Vær i stedet realistisk omkring din sommergarderobe, så du har et fuldt overblik over, hvad du mangler.

Køb klassiske sommeritems

Når det kommer til sommerens herremode, er nøgleordet klassisk. Herremoden om sommeren ændrer sig nemlig ikke betydeligt fra år til år, og derfor kommer du enormt langt med klassiske sommeritems i din garderobe. Sørg derfor for at din sommergarderobe er overordnet klassisk og stilren. På den måde kan du genbruge dit sommertøj i mange sæsoner samtidig med, at du stadig ser stilet og moderigtig ud. Køb f.eks. nogle klassiske shorts i neutrale farver som denimblå, sort og camel samt længere bukser i samme nuancer. Derudover bør du have nogle gode basic t-shirts i skabet i både sort, hvid og grå, som går til det meste. Når det kommer til skjorter, bør du ligeledes holde dig til den neutrale farvepalet, så du har gode basic skjorter til både hverdag og fest. Du kan dog sagtens smide et par spændende, farverige varianter i garderoben fra sæson til sæson, men med et par neutrale skjorter har du altid noget klassisk, du kan iføre dig. Når det kommer til sko, bør du ligeledes gå efter det klassiske, stilsikre og elegante. Vælg f.eks. nogle sneakers i lyse, neutrale sommerfarver eller et par lækre lædersandalder, der kan bruges sæson efter sæson.

Lån penge til sommergarderoben

Det er ingen hemmelighed, at sommeren kan være dyr, hvis den stå på sommerferie sydpå, sommerfester og grillaftener med vennerne. Derfor kan mange have svært ved at finde økonomisk overskud til at opdatere garderoben. Men med et Hurtig lån fra en af Danmarks mange låneudbydere, kan du få luft i økonomien og plads til at gøre din garderobe sommerklar, hvilket kan være en god investering. Hvis du låner penge til sommertøj og får smidt en masse klassiske items i garderoben, kan du nemlig glæde dig over dem i mange sæsoner fremover.

More from Sponsoreret indhold

Tre ting, du kan give din kæreste i gave

Mange mænd er nok enige om, at det kan være rigtig svært...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *