Fede aktiviteter du kan lave med drengene fra gymnasiet

I løbet af sit liv vil man møde en masse forskellige mennesker. Hver gang man påbegynder et nyt stadie i sit liv, vil man komme et nyt sted hen med nye mennesker. Det er disse mennesker, der i sidste ende kommer til at definere en som person. Alligevel vil man også komme til at møde en masse mennesker, som man tror, kommer til at have kæmpe indflydelse på ens liv, men som i virkeligheden blot fungerer som en let brise i ens stormfulde liv. Alligevel kan man have lyst til at holde kontakten med disse venner, som i virkeligheden kun fungere som omstændighedsvenner. Dog kan det være svært at vide, hvad man skal lave, når man i sidste ende ikke har andre fælles interesser end, at man gik i samme klasse på gymnasiet. Det er ikke fordi, man ikke har noget at snakke om, man har blot brug for noget, man kan snakke over.

Der er mange muligheder for forskellige aktivitet, som man kan lave med sine gymnasie venner. Der er ingen tvivl om, at snakken går lettere, hvis man starter den med at åbne en øl. For nogle grupper af venner er det nok blot at tage på en bar, hvor man kan diskutere gymnasietiden over en øl eller en drink. For andre er det nødvendigt, at man har en aktivitet, som man kan samles omkring. Hvis man i gymnasiet havde en hobby, som man dengang kunne samles omkring, er det absolut det mest oplagte. Det kan for eksempel være, at man plejede at se fodbold sammen, da kan en fodboldkamp være et passende samlingspunkt. Dog behøver det nødvendigvis ikke at være en bestemt hobby, det kan også være, at man samles over et spil eller et bestemt tv program. Man kan for eksempel invitere alle sine venner fra gymnasiet over til middag og fuld plade på tv2.

Den årlige tur på Roskilde festival holder ungdommen i live

Når man bliver voksen, kan man let blive fanget i en triviel hverdag. Dagene kommer let til at ligne hinanden, og der er sjældent overskud til afvigelser. Denne trivielle hverdag skaber sikkerhed og tryghed, og det er vigtigt ikke at undervurdere den. Alligevel er det også vigtigt, at man giver sig selv plads til at lave noget udenfor hverdagens rammer. Hvis man skal være sikker på at komme til lave ting, der afviger fra hverdagen, er man nødt til at have en fast begivenhed hvert år, der tvinger en ud af den faste ramme. Det kan for eksempel være ved at tage på Roskilde festival år efter år. Her kan man samles med de gode gamle skolekammerater, og på den måde få et flashback til de gode gymnasietider, hvor hele verdenen stod for ens fødder.

Basketball i Aarhus

En anden alletiders ting I kan lave sammen, er at tage ud og se noget sport sammen. Der er ikke noget, der binder mænd sammen som sport, kolde øl og den gode stemning, der opleves i hallen eller på banen. I kan derfor overveje at tage ud og se Bakken Bears spille, find ud af hvornår de spiller og andet info her: www.bakkenbears.com

Man kan lade fuld plade på tv2 være en ugentlig begivenhed

Dog er det ikke kun med venner, som man kun mødes med en gang hver andet år, det kan være nødvendigt at have et samlingspunkt. Man vil i løbet af livets forskellige stadier nemlig få nogle venner, som kommer til at hænge ved. Dog kan det være svært at få tid til at være sammen på en ugentlig basis i en travl hverdag. Derfor kan det være nødvendigt med en fast aftale. For at denne faste aftale skal kunne fungere og huskes, er det nødvendigt med en form for samlingspunkt. Det kan være et ugentligt tv program eller en særlig aktivitet, som man laver hver søndag formiddag. Det er en god måde at holde sine venskaber ved lige, når man gør det til fast del af ens ugentlige rutine at skulle lave noget sammen.

More from Sponsoreret indhold

Tre ting, du kan give din kæreste i gave

Mange mænd er nok enige om, at det kan være rigtig svært...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *