Festina, spansk Tour de force

Navnet vil altid vække associationer med cykling. Det helt store drama på den helt store klinge. Det er massespurt og doping, masser af drama – og er det med eller uden hjælperyttere – symbolet på manden alene på cyklen foran den ultimative prøvelse. Festina er altid med i feltet – er du også. Det er herreure i stort udbud.

Festina er kvalitet og udtryk

Med et navn der klinger og forpligter er Festina ure eftertragtede. Som gave til manden der – næsten – har alt. Eller som et helt nødvendigt udstyrs- og smukt stykke, der viser tiden med stil. Det er gennemført spansk kvalitet og udtryk. Det er elegant og passer godt om håndleddet på manden som har styr på sig selv, tiden og som verden drejer sig omkring. Han er orkanens øje, der hviler i sin viden om at der er styr på det.

Den spanske morgenma(n)d

Der bliver ikke brugt meget tid ved morgenbordet i det spanske. En chocolate con churros og kaffe bliver hurtigt skyllet ned og et hurtigt kig på uret indikerer at det er tid til at komme videre. Starten er gået – and there is no price for second place. Man kigger ikke forhastet på sit Festina-ur. Det er et kort kig der bare indikerer at det er tid til at gå. Der er ingen jagen eller stress, men casual og cool´ness på vej ud cafeen i fin stil. El número uno tager ikke med det første og bedste udbrud. Han afventer og ser – kigger først op når han ser en åbning og derfra er han ustoppelig. Man går vel ikke i vejen for en rask flirt på vej til arbejde.

Tid til det hele

Hos Vibholm kender man alt til det cool og stilfulde. Det afdæmpede og elegante md et mærke der emmer af kraft. Her fører man alle de bedste mærker inden for herreure – og Festina er selvfølgelig med i feltet.

For når det er ved at være tid til touren og TV2 sætter jinglen i gang – holdet bliver sat og sofaen bliver gjort klar. Fjernbetjeningen skal bare tænde – og så skal TV2 bare køre. Det er her Festina sætter dette års ”special edition” på markedet. Her kan man kombinere sig frem til sit eget udtryk med et udvalg af otte forskellige skivefarver og med en rem af gummi eller lænkerem til at holde uret på plads om håndleddet. Der er plads til fine små detaljer i det storladne ur. Som touren triller forbi i baggrunden og Jørgen Leth fortaber sig i det franske landskab kan der godt blive tid til at kigge på herreure på nettet.

Et eftertragtet ur

Festina herreure er eftertragtet bytte og et af de mærker man lige skal forbi når man søger rundt på hjemmesiden. Der er mange gode tilbud på herreure, så det kan være svært at vælge om det er netop skal være uret med den store historie eller et andet af de store mærker. Det kan næsten være umuligt at vælge – og måske er valget i virkeligheden at man skal have flere ure – til hver en lejlighed. For manden af i dag udtrykker meget mere end stereotypen. Især hvis man føler sig hjemme i sin stil – i tøjvalg og solbrille, sko og ur. Der bliver signaleret kompleks charme og tæmmet vildskab. For bag det stille ydre lurer energi og en vildmand. Utæmmelig og frihedssøgende altid i jagten på noget større.

Til sommer når touren ruller – bliver alle mellemtider målt med Festina.

More from Sponsoreret indhold

Tre ting, du kan give din kæreste i gave

Mange mænd er nok enige om, at det kan være rigtig svært...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *