Find det bedste vinglas

Elsker du gode vine? Elsker du god smag? Så kan du med fordel læse med her. Vi vil i denne artikel kigge på, hvordan du kan forbedre smagen og vinoplevelsen med det bedste vinglas. Vi vil se på, hvordan du med de østrigske vinglas Zalto kan få en fremragende vinoplevelse.

Når valg af vinglas er vigtigt

Vin er ikke blot vin. Det samme gælder med glas. Valget af glas har stor betydning for, hvordan din vinoplevelse bliver. Det skyldes, at glasset ‘bestemmer’, hvordan vinsmagen bliver. Du bruger sikkert mange penge på god vin. Men vil det så ikke være ærgerligt ikke at ofre lidt penge på nogle gode vinglas? Se det som en investering. En investering i optimeret vinsmag og vinoplevelse. Ifølge en tysk vinsmagning så er der ét glas, der er over alle andre: Navnet er Zalto. Det østrigske glasfirma Zalto har rødder tilbage i stolte venetianske og østrigske traditioner. Det er de fineste glas, du kan finde på markedet. Og så endda til en rimelig pris. De er mundblæste og håndlavede af verdens bedste mundblæsere. Materialet er krystal. Ikke bare hvilket som helst krystal, nej af blyfri krystal. Dette gør, at glassene kan laves utrolig tynde og lette og samtidig robuste, elastiske og ‘bøjelige’. Det betyder, at glassene sågar kan komme i opvaskemaskinen.

Med et Zalto glas i hånden, smager vinen bedre

Disse Zalto glas giver dig en mulighed for at få det bedste ud af de fine vine. Da glassene er lavet af krystal, så betyder det, at vinen bedre kan iltes, da krystal har en grovere struktur end almindeligt glas. Samtidig er glasskålen stor, hvilket betyder, at du bedre kan ‘hvirvle’ vinen rundt i glasset. Endelig så har det stor betydning, at glasset er så tyndt. Det skyldes, at når glasset er tyndt i toppen af glasset, ja så kan der komme mere luft ind i munden, hvilket gør, at vinen bedre kan iltes.

Når god smag bliver til god stil

Èn ting er den gode smag. En anden ting er den gode stil. Zalto er nemlig begge: Smagen bliver gevaldigt forbedret med Zalto glassene samtidig med, at et bord dækket med Zalto glas giver et stilfuldt, elegant og eksklusivt udtryk til enhver lejlighed. Det handler om vinoplevelsen. Vinoplevelsen skal styrkes, og det bliver den i særdeleshed med et Zalto glas i hånden. Visse ting skal bare prøves, og at drikke din yndlingsvin er en oplevelse, der er alle for ondt. Denne artikel har ét formål: At hjælpe til at sikre at alle får den bedste vinoplevelse. Der er ingen tvivl om, at der findes mange gode vinglas på markedet. Men hvis du vil have, hvad eksperterne betegner som det bedste glas, ja så er der kun én mulighed: Og det er Zalto. Husk på at det er detaljerne, der tæller. Det er de små detaljer, der samlet skaber den unikke og eksklusive vinoplevelse. Vin, smag og stil skal gå hånd i hånd, så dine smagsløg og dine øjne bliver forkælet på bedste vis.

More from Sponsoreret indhold

Tre ting, du kan give din kæreste i gave

Mange mænd er nok enige om, at det kan være rigtig svært...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *