Find den bedste streaming-tjeneste til dine behov

Hvilken streaming tjeneste skal du vælge? Du kan i samme sektion se en række artikler med anmeldelser af de mest gængse treaming-tjenester. Du kan se en liste over vores anmelder-kriterier her:

Øget konkurrence

Der har virkelig været kamp om det danske streaming-marked. Det var i oktober 2012, at Netflix gjorde sit store indtog i Danmark, og selvom der allerede fandtes andre, lignende tjenester før den tid, var det først på dette tidspunkt, at der for alvor kom fokus på streaming som reelt alternativ til dvd og blu-ray leje. Faktisk er streaming blevet så populært, at Blockbuster i USA har måttet lukke alle sine fysiske forretninger på grund af manglende fysisk filmudlejning.

Flere om buddet er godt for de danske forbrugere, og den øgede konkurrence har netop gjort, at en masse små-urimelige krav fra udbydernes side efterhånden er sløjfet – HBO kræver f.eks. ikke længere, at man binder sig for 6 måneder af gangen, og minimumspriserne på alle tjenester – bortset fra YouBio – er kommet ned på 79 kr. om måneden eller derunder.

Hvad kunderne kigger efter

Med stort set ens vilkår og priser må tjenesterne adskille sig på noget andet, som kunderne af ude efter. For den gængse streaming-forbruger er der typisk tre kriterier, som bevidst eller ubevidst er afgørende for, om han eller hun vælger en given tjeneste: udvalg, brugeroplevelse og tilgængelige platforme.

  • Udvalget giver nærmest sig selv – er der de film og serier, som brugeren vil have, og er der tilstrækkelig variation og udskiftning?
  • Brugeroplevelsen er en fællesbetegnelse for aspekter omhandlende navigation, billedkvalitet og det tekniske, som alle er med til at give et godt eller dårligt indtryk. Hvor let og overskueligt det er at navigere, overskue og afspille udvalget? Det skal være behageligt for brugeren at bruge tjenesten, og det skal virke efter hensigten. Hyppige tekniske fejl ved afspilningen giver en dårlig brugeroplevelse, og det er heller ikke i orden, hvis billedkvaliteten er dårlig.
  • Tilgængelige platforme: Hovedårsagen til, at streaming er blevet et hit, er først og fremmest på grund af fleksibiliteten. Når familien samles og skal se film, eller man lige skal slappe af i sofaen med seneste afsnit af sin yndlingsserie, er det sjældent foran computeren, at man gør det. Det er derfor, at streaming til smartTV, tablets og konsoller er et must. En streaming-tjeneste, der kun fungerer på computeren, er en dealbreaker for mange.
Tags from the story
More from Sponsoreret indhold

Tre ting, du kan give din kæreste i gave

Mange mænd er nok enige om, at det kan være rigtig svært...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *