Find det perfekte kort til fødselsdagen eller til væggen

Man skal finde et sigende fødselsdagskort, der passer til fødselaren. Men de kort man kan købe er upassende, og fantasien rækker ikke så langt…

Er kort et ligegyldigt vedhæng?
Mange mænd har måske den opfattelse, at det er spild af penge og tid at finde et kort til den fødselsdagsgave, man snart skal give. Det er bare et ligegyldigt vedhæng, der følger med mere af høflighed end af godhed. Og det har et kort også alle muligheder for at være.

Upersonlige kort
Men for andre er det vigtigt og en kutyme, at når man har købt den perfekte gave, bør man også bruge lidt penge på et kort. Man står så og kigger i boghandlens eller supermarkedets sortiment og læser det ene postkort efter det andet. Men hvor ofte er det så ikke, at man har set de samme kort før, måske endda til tante Bettys runde fødselsdag for to år siden? Eller at kortet har en stil, som absolut ikke passer til den bestemte begivenhed? Eller simpelthen bare, at et kort med et flag udenpå og en fortrykt tekst indeni er totalt intetsigende og ligegyldigt?

Find på noget unikt
Hvis kortet er til en, man kender rigtig godt og holder af, vil man ikke komme med et helt upersonligt kort, der ligeså godt kunne have været til naboen. Man vil gerne komme med noget, som ikke er set før, og som er unikt og repræsenterer noget kreativt. Måske har man evnerne til selv at tegne, male eller klippe et kort, men det er bestemt ikke alle, der har disse evner. På Coolshop.dk forhandles mange smukke og unikke kort til fornuftige priser. Hvert kort er kreativt og fantasifuldt, og stilen er enkel og ofte holdt i sort/hvid.

Det kreative hjørne
Kortene fra Coolshop er faktisk så smukke og kreative, at man også kan bruge dem til at dekorere en væg i sin egen bolig. Netop det at de er holdt i sort/hvid gør, at de sjældent kommer til at stå dårligt til andre ting, man har i sin bolig. Men hvis man derimod vælger et kort med farver på, vil det se flot og mere gennemført ud, hvis andre ting i rummet er holdt i samme farve. Vælger du for eksempel at hænge dem op på en væg i køkkenet, vil det være smart med fx viskestykker i samme farve. Hvis du vælger at udskifte dine viskestykker og andre ting, så de bedre matcher dine dekorative kort, kan vi anbefale denne hjemmeside. Men prøv dig frem, og skab dit eget kreative hjørne i din bolig.

Tags from the story
More from Sponsoreret indhold

Tre ting, du kan give din kæreste i gave

Mange mænd er nok enige om, at det kan være rigtig svært...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *