Flere mobilabonnementer kan bruges i hele EU

Mobiltelefonen er efterhånden blevet næsten uundværlig for mange af os på rejsen, og derfor er det en glædelig nyhed, at flere mobilabonnementer nu kan bruges i hele EU.

Du slipper dermed for, at stige ud af flyveren, tænde mobilen for at opdage at du ikke kan bruge din mobiltelefon i landet.

Ferie uden stor telefonregning

En sommerferie i udlandet kan blive en dyr fornøjelse på flere niveauer.

Tidligere har du skulle begrænse brugen af din mobiltelefon, når du lå i liggestolen på en smuk strand et sted i det flotte solrige Europa. Det skulle du i hvert fald, hvis du ikke ville svede endnu mere, når du så din telefonregning efter ferien.

Hvor mange af os har ikke været ude for, at gå rundt i en flot men dog ukendt by i Europa med kriblen i fingrene efter at tænde for internettet, for at kunne bruge mobilen som GPS, til at finde vej til de absolut bedste udsigtspunkter i byen.

Men du tændte vel ikke?


Alle har hørt historierne om dem, der glemte at slå internettet fra på telefonen under en hel ferie i udlandet, og som så er kommet hjem til en telefonregning på flere tusinde kroner.

Hvis du kender de situationer, så vil denne nyhed glæde dig, flere udbydere af mobilabonnementer tilbyder nu abonnementer, hvor det ikke koster ekstra at bruge mobiltelefonen i udlandet.

Se her hvilke mobilabonnementer der kan bruges i EU.

En af disse udbydere er 3.

Abonnementet 3LikeHome indeholder muligheden for, at bruge mobiltelefonen i hele USA og Europa på samme vilkår som når den bruges i Danmark.

I de 40 lande hvor abonnementet kan bruges, har du derfor mulighed for at bruge din mobil eller tablet som du er vant til hjemmefra. Du kan bruges Google maps på den, så du slipper for at fare vild på din ferie, du kan finde frem til den bedste lokale restaurant eller tjekke din mail, der er dog en begrænsning på 10 GB.

Men 10 GB svarer også til at du ser 10 timers Youtube videoer i høj opløsning, så det er meget data! Du vil fint kunne bruge GPS i Europa i nogle uger.

Surf løs i Europa med Telia

Telia har også lavet et abonnement, der gør det muligt for dig, at bruge mobilen i Europa.

Her er det også muligt, at bruge mobilen som du plejer at bruge den i Danmark. Med denne aftale kan mobiltelefonen bruges i 37 lande i Europa.

Tjek dit abonnement før du rejser

Inden du sætter dig godt til rette i flyet, bør du tjekke dit mobilabonnement.

Hvis du har et abonnement hos en af de ovennævnte udbydere betyder det ikke nødvendigvis, at du kan gøre brug af aftalen.

Hos fx Telia skal du tilføje det de kalder “Roam Like Home Europa” til dit abonnement, if. deres hjemmeside vil der normalt gå 24 timer, før det er tilføjet dit abonnement.

Brug et par minutter på at tjekke din udbyders hjemmeside, for at se hvilke services de tilbyder.

På flere af siderne kan du logge på deres selvbetjening, hvor du kan se, hvilke abonnement du har, her kan du evt. tilføje forskellige services til dit abonnement.

Tilbyder de ikke det du har brug for, kan du, hvis du er ude i god tid, nå at skifte over til en anden udbyder før du skal på ferie

More from Sponsoreret indhold

Tre ting, du kan give din kæreste i gave

Mange mænd er nok enige om, at det kan være rigtig svært...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *