Giv din vintergarderobe et boost

brutal face of a man with beard bristles and hooded winter

Vinteren er for alvor over os, og det betyder, at din garderobe højst sandsynligt trænger til en opgradering. Nettet bugner af webshops, så du fra sofaen stille og roligt kan klikke dig gennem det virtuelle udvalg af bukser, sweatshirts og jakker. Vi giver dig her gode råd til, hvad din vintergarderobe skal indeholde.

Ryd op og sorter

Når der skal nyt ind, skal der gammelt ud. Første step i din vintergarderobeopgradering er at rydde op i dit klædeskab. På den måde kan du skabe dig et overblik over, hvad du egentlig mangler. Måske troede du, at du manglede T-shirts eller skjorter, men ved at få taget alt ud af skabet, kan det vise sig, at du faktisk har rigeligt af disse.

Ved at rydde op i dit tøj kan du altså spare en masse penge, fordi du ikke laver fejlkøb og køber noget, du faktisk slet ikke mangler. Når du sorterer og rydder op, får du også skabt plads til nyt. Mange har en tendens til at gemme deres tøj alt for længe, for det kunne jo være, det kom på mode igen. Men du er nødt til at indse, at du bør smide dit gamle tøj ud, hvis du ikke har brugt det i flere år.

Hold dig varm

At komme helskindet gennem den kolde vintersæson kan være lidt af en udfordring, for slud og sne er både koldt og vådt. Men faktisk er det lige nu ganske enkelt både at holde sig varm og stilet på én gang.

En af de helt store tendenser i modebilledet lige nu er den vamsede strik. De findes i alverdens farver, mønstre og former, så du kan finde præcis den, du føler dig tilpas i. Hvis du gerne vil opgradere din vintergarderobe uden at bruge alt for mange penge, bør du gå efter en strik i et klassisk snit og en neutral farve. Det kan være sjovt med en lilla og rødternet sweater, men holder du dig til grå, sort eller navy, vil du have en strik, du kan bruge de næste mange sæsoner. De findes i mange forskellige prisklasser, hvor både de dyre modehuse og highstreet-kæderne har noget lækkert at tilbyde.

Bukser, der kan varme

Mange pakker sig ind i varme striktrøjer og jakker, men oplever, at cykelturen kan være en kold fornøjelse for den nederste del af kroppen. Hvis du ikke føler for at trække i et par skibukser, er der heldigvis alternativer, som både kan holde dig varm og stilet.

Et par habitbukser i et uldmix er et godt køb, når Kong Vinter bider fra sig. De er både elegante og varmer behageligt. Du kan både bruge dem med din vamsede sweater, hvis du virkelig vil pakke dig ind på de allerkoldeste dage. Men de er også lette at style til fest med en skjorte og et par rå støvler.

Gå ikke ned på jakker

Din vintergarderobe bør bestå af to forskellige typer jakker. Gå efter en dunjakke, der virkelig kan holde dig varm til hverdag – og dit hverdagslook bliver afslappet og sporty. Det er dejligt at kunne skifte stilspor, og derfor er det en god idé at gå efter en anden slags overtøj, når du skal i byen eller til andre festlige begivenheder.

Her er en uldfrakke et oplagt valg, hvis du går efter et mere elegant og classy udtryk. Men det gode ved uldfrakken er også, at den faktisk passer til alle lejligheder. Den komplementerer smukt et jakkesæt, men kan også sagtens anvendes til et outfit med jeans og sneakers. Du kan give frakken forskellige looks, alt afhængig af hvad du sætter den sammen med.

Hold øje med udsalg

En fornyet vintergarderobe behøver slet ikke være så dyr. Hvis du holder øje på nettet, kører de forskellige webshops ofte med rabatkoder. Det er også en god idé at købe nogle lidt dyrere basisvarer på udsalg. Gå efter god kvalitet, så du kan bruge dit item mange år frem.

Second hand er også blevet populær på nettet. Dine tanker ledes måske hen på overfyldte genbrugsbutikker, der lugter indelukket, men den tanke kan du godt slå ud af hovedet igen. Flere sites har skabt en platform, hvor du kan købe tøj, som stort ikke er brugt. En mands skrald er en anden mands guld.

More from Sponsoreret indhold

Tre ting, du kan give din kæreste i gave

Mange mænd er nok enige om, at det kan være rigtig svært...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *