Guide: Hvilket mobilabonnement er bedst til streaming?

Der er mange penge at spare, hvis du vælger det rigtige abonnement. Især hvis du bruger din mobil eller tablet til at streame tv, musik og film. De ting, der bruger meget data. Derfor undersøger vi herunder, hvilket abonnement der egner sig bedst til streaming.

Vælg et abonnement med meget data

Først og fremmest skal du vælge en abonnementpakke, der har meget data. Det er vigtigt, hvis du eksempelvis anvender streaming, når du er på farten. Pendler du, vil det være en god idé at vælge en pakke med meget data, medmindre der selvfølgelig er en WiFi-forbindelse i toget eller bussen.

Vælg et abonnement, der inkluderer streaming

Der er ingen grund til at købe streamingtjenester ved siden af dit abonnement. Gør du det, er det nemlig en unødvendig udgift. Flere og flere teleselskaber tilbyder nemlig, at du får streamingtjenester med, når du tegner et abonnement hos dem. Det er en fordel, fordi du ofte sparer penge i det lange løb. Du kan se en rangering af de bedste mobilselskaber her.

Telmore er det bedste abonnement til streaming

Det bedste abonnement til streaming er Telmore. Her kan du frit vælge mellem et af deres grundabonnementer. Uanset hvilket, du vælger, har du mulighed for at du TELMORE Play, der giver dig adgang til HBO Nordic, TV2 Play, TELMORE Musik og Bookmate, hvor du kan finde mere end 56.000 danske og engelske bøger og lydbøger. Det billigste grundabonnement koster 129 kr. om måneden og inkluderer 20 timers tale samt 20 GB data.

Telemarkedet ændrer sig hele tiden

Teleselskaberne udfordrer hele tiden hinanden i forhold til priser og indhold i abonnementerne, og det betyder, at priserne ændrer sig konstant. Derfor er det en god idé at anvende en prissammenligningstjeneste, når du skal estimere, hvilket abonnement der er det billigste på markedet ift. de behov, du har.

More from Sponsoreret indhold

Tre ting, du kan give din kæreste i gave

Mange mænd er nok enige om, at det kan være rigtig svært...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *