Har din dreng snart fødselsdag? Dét skal du give ham!

Hvis din dreng snart fylder år, og du ikke rigtig har fået købt nogen gave til ham endnu, så er denne artikel lige noget for dig. I artiklen kan du nemlig finde nogle ganske gode gaveideer, der passer perfekt til den aktive dreng, der bl.a. godt kan lide at opholde sig udenfor.

Mange timers sjov med softguns

1100

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvis din dreng godt kan lide at lege krig og opholde sig udenfor, så er det oplagt at forære ham en eller flere softguns. Softguns er en våbenlignende genstand, hvori du kan tilsætte nogle plastickugler som du så ganske uskadeligt kan skyde med.

Rigtig mange drenge har mange timers sjov ved at rende rundt i skove og andre sjove steder og lege krig eller politi og terrorister.

Hos Legbilligt.dk kan du finde et stort udvalg af softguns. Du kan bl.a. se nærmere på deres store og ikke mindst flotte udvalg her.

Den nye PS4 er ganske eftertragtet blandt unge drenge

 

ps4-rhombox-cropped

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvis din dreng har været ekstra sød i år, så kan du glæde ham med en PlayStation 4. Der er ingen tvivl om, at PS4 står meget højt på langt de fleste drenges ønskeliste. Dette skyldes især, at den nye spillekonsol er udstyret med en helt fantastisk grafik samtidig med, at spillene til konsollen er ganske underholdene.

Kan han lide fodbold? Tag på fodboldrejse til England eller Spanien

thumb

 

 

 

 

 

Hvis din dreng har en forkærlighed for fodbold – især fra England og Spanien – så er det oplagt at tage på en mindre fodboldtur til for eksempel Barcelona eller Liverpool.

I Spanien og England finder du nogle af verdens største stadions, der uden tvivl vil give dig og din dreng en oplevelse I aldrig vil glemme. Fodbold i udlandet er altså noget andet end det vi er vant til i Danmark. I især England og Spanien lever og ånder du 100% for fodbolden. Det vil sige, at fansene er meget mere højlydte og begejstrede end her i DK.

Tags from the story
More from Sponsoreret indhold

Tre ting, du kan give din kæreste i gave

Mange mænd er nok enige om, at det kan være rigtig svært...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *