Har du styr på dine forsikringer til ferien?

Forsikringer er ikke det mest spændende at skulle forholde dig til, når din rejse står for døren, men det kan desværre blive en ødelæggende faktor for din tur, hvis uheldet er ude, og du ikke har fået tegnet de nødvendige forsikringer hjemmefra.

”Det sker ikke for mig,” har du måske tænkt, sidst du blev mindet om de konsekvenser, det kan have for dig, at du ikke har tegnet de rette forsikringer. Men det sker – også for dig, og forsikringer er ganske enkelt ikke et område, hvor du har råd til at spare. Her giver vi dig de tre forsikringer, som det er allervigtigst at få tegnet. Specielt hvis du står over for en ferie i udlandet.

En indboforsikring, der sikrer dine ejendele – både ude og hjemme

En indboforsikring dækker, hvis du er så uheldig at have haft besøg af ubudne gæster i dit hjem, imens du har været væk hjemmefra. Særligt i forbindelse med højtiderne er der mange indbrud i de danske hjem, og skal du ud at rejse eller besøge familien, er det en ekstra god idé at få styr på din indboforsikring. Ved tyveri på ferien, fx hvis en lommetyv napper din pung, er du naturligvis dækket på samme måde, som hvis du var derhjemme. Dog gælder der en række særregler afhængigt af, hvordan indbruddet eller tyveriet sker. Tjek derfor altid med dit forsikringsselskab, hvis du er den mindste smule i tvivl.    

Kom bedre videre efter en ulykke med en ulykkesforsikring

Din længeventede ferie kan gå hen og blive et mareridt, hvis du kommer galt afsted og ikke har tegnet en ulykkesforsikring. Det er ikke en rar tanke at skulle forholde sig til invaliderende ulykker, men det er ikke desto mindre nødvendigt, da rigtig mange desværre kommer ud for ulykker – både i det daglige og i forbindelse med rejser til udlandet. En ulykkesforsikring sikrer dig erstatning, hvis du får varige mén som følge af din ulykke. Ulykkesforsikringer fås med forskellig dækningsgrad. Vælg først og fremmest en forsikring, der også dækker, når du har fri og fx befinder dig med Profil Rejser på en fjern destination. En erstatning giver dig ikke nødvendigvis dit normale liv tilbage efter en ulykke, men den kan hjælpe til, at det bliver lettere at komme tilbage på sporet.  

En rejseforsikring der dækker, hvis ferien ikke går som planlagt

En rejseforsikring er rigtig god at have, hvis der skulle ske uventede ting på din rejse. Ferien kan blive afbrudt, fordi du bliver syg og må tage hjem til Danmark tidligere end beregnet. I sådanne tilfælde dækker rejseforsikringen din hjemtransport til Danmark og eventuel lægebehandling på din destination. Afhængigt af din forsikring kan en rejseforsikring også dække, hvis din bagage forsvinder eller rejseselskabet er skyld i, at din rejse på den ene eller anden måde bliver ødelagt.   

 

Uanset hvilken forsikring du leder efter, så find din forsikring her, hvor du hurtigt og nemt kan beregne prisen på dine nye forsikringer. Så er der ingen undskyldning for ikke at få styr på papirerne, inden turen går afsted på nye eventyr.  

 

More from Sponsoreret indhold

Tre ting, du kan give din kæreste i gave

Mange mænd er nok enige om, at det kan være rigtig svært...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *