Huskeliste når du skal på festival

Skal du på festival til sommer? Er du i tvivl om, hvad du skal have med og ikke skal have med? Hvis ja, bør du ofre de næste fire minutter på at læse denne artikel. Den vil nemlig hjælpe dig godt på vej til den perfekte festivaloplevelse.

Et godt og billigt telt

Et telt er uundgåeligt, når du skal på festival. Derfor er det en god ide at finde et godt og billigt telt, så du kan sove bare under nogenlunde forhold, når du er på festival.

Det vigtigste er, at teltet er vandtæt. I Danmark kan du nemlig ikke stole på vejrudsigten. Derudover gør det heller ikke noget, hvis der er godt med plads. Der skal som minimum være plads til liggeunderlag, taske, øl og ikke mindst dig selv.

I dag er det muligt at få et super godt telt til blot et par hundrede kroner. Derfor behøver du bestemt ikke at smadre dit budget bare fordi du gerne vil have et nyt telt at sove i.

glastonbury_festival_2009__tent_city

Højtalere så du kan give den max gas i din camp

Ingen festival uden musik. Derfor skal du selvfølgelig have en eller flere højtalere med på festival, så du og din camp kan feste dagen og natten lang. Højtalere behøver ikke at koste mere end 500 kr. for at kunne spille en camp op.

Hos Expert finder du et meget pænt udvalg af højtalere og lignende som er oplagte at tage med på festival. Tjek deres udvalg ud og find det perfekte gear til festivalen.

Masser af øl

Dette punkt er meget vigtigt. Du må under ingen omstændigheder gå tør for øl. Derfor anbefales det altid at tage en kasse/ramme ekstra med end planlagt. På en festival drikker du rigtig mange øl. Derfor er det i øvrigt også en god ide at køre til Tyskland for at spare en god slat penge.

Dåsemakrel og andet godt

På festival skal du selvfølgelig også have noget at spise. I den forbindelse er det meget praktisk at tage dåsemakrel, tun og leverpostej med i kombination med rugbrød.

Disse fødevarer er en sikker vinder, når du er på festival og derfor har brug for noget enkelt og mættende at spise.

Kondomer

På en festival kan der ske ting og sager og det vil derfor være en god ide, at helgradere sig. Beskyt dig mød kønssygdomme, det er altid bedst at være sikker.

Så når du er på festival, så husk de kondomer.

Tags from the story
More from Sponsoreret indhold

Tre ting, du kan give din kæreste i gave

Mange mænd er nok enige om, at det kan være rigtig svært...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *