Hvordan oplader du din telefon bedst muligt, uden at ødelægge dit batteri hurtigt?

Vi har alle hørt de kloge venner sidder og forklare hvordan du skal oplade din mobiltelefon, eller dem som klager over at du skal oplade den hele tiden? Men hvordan får man sit batteri til at vare længst muligt?

I ”gamle dage” fx hos de første Nokia telefoner der havde man et batteri som kunne holde længe, men bagsiden af dette batteri var at det nedbrød sig selv. Altså kunne det holde længe om dagen inden man skulle lade det op, men på langt sigt gik det hurtigere i stykker end de batterier som der bliver brugt i de nyere mobiltelefoner.

Hvis man tænker over det, giver det også rigtig god mening at de batterier som man har i dag udløber hurtigere end de gamle. De gamle batterier skulle ikke bruges nær så meget. Man bruge ikke mobilen nær så meget som man gør i dag, og man brugte slet ikke mobilen til at streame musik, se film og gå på nettet. Skærmene var meget mindre og nogle havde endda sort hvid billeder. Der er altså stor forskel på mobiltelefonerne fra den tid, og til i dag. Derfor ryger batteriet bare hurtigere i bund i dag end de gjorde tidligere.

Få dit batteri til at holde længst muligt

Den bedste måde du kan skåne dit batteri er ved at oplade der hver gang der er gået 20-30% af strømmen. Dog er der ingen som har tid til at tænke over det hele tiden. Derfor er den bedste løsning at lade dit batteri op hver nat. Det værste du kan gøre er at lade strømmen gå helt ud af din mobil hver dag eller hver anden. Nogle rygter har nemlig gået med at du på denne måde fik batteriet til at holde længere, og at det var godt for batteriet, men dette er helt forkert. Du skal lade det op så meget som muligt. Har du ikke tid, så er det en god vane bare at lade mobilen op hver nat, når du sover.

Bonus info

Har du brug for et nyt mobilabonnement kan telmodi.dk anbefales. telmodi er udviklet af Simon Juhl, der har arbejdet med webudvikling de sidste mange år.

 

More from Sponsoreret indhold

Tre ting, du kan give din kæreste i gave

Mange mænd er nok enige om, at det kan være rigtig svært...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *