Hvordan vælger man skjorten?

Der er et hav af muligheder når det kommer til at skulle vælge en cool skjorte, som sidder godt. Det er meget forskelligt, hvad folk går efter, når de skal have en skjorte. Ofte har folk et mærke, de foretrækker, fordi de har et specielt forhold til mærket, eller simpelthen bare fordi de sidder ”lige i skabet”, når de kommer på.

Skjorter til hver en lejlighed
Valget af skjorte afhænger også af hvilken lejlighed den skal bruges til, og om den skal være under et jakkesæt eller måske til hverdagsbrug eller i byen til et par fede jeans. Oveni i valget af mærke og pasform kommer også valget af farve. Valget af farve afhænger for de fleste af årstiden. Når det er sommer, og folk får lidt farve, er der stor tendens til, at folk vover sig ud i flere farver og især i ”pang farver”. Når det er vinter er tendensen mere til hvid, blå og mørke farver, som passer godt til, når den brune kulør forsvinder fra huden.

Favoritten
Jeg har personligt brugt lang tid på at finde et mærke, som kunne opfylde de ønsker, jeg har til en skjorte for, at den efter min mening sidder godt, og som kunne fås i forskellige farver, således jeg kunne få dem som ”sommer- og vinterskjorter”. Som mange andre er jeg kommet frem til den konklusion at Ralph Lauren skjorterne simpelthen er det perfekte valg til mig, og den kropsbygning jeg har. De kan fås lige fra de mest skrigende sommerfarver til hvid, sort, blå og andre farver, som er mere afdæmpede. Problemet ved Ralph Lauren skjorter er, at de som regel koster en bondegård, og at jeg derfor ikke har kunne få mig selv til at købe dem i stor magasinerne ved andet end til udsalg i januar. Problemet ved udsalg er at størrelserne medium/large ofte er udsolgt i de fede modeller.

Find dem på nettet
Da jeg sad og søgte lidt rundt på nettet i sidste uge faldt jeg over hjemmesiden www.heypony.com, hvor de solgte Ralph Lauren skjorter til 599 kr., dvs. et godt stykke under vejledende pris. Jeg tænkte det måtte være løgn og skyndte mig at bestille én hvid skjorte i ”custom fit” i størrelse medium. Efter kort tid modtog jeg skjorten, og den sidder ”lige i skabet”.

Nu har jeg endelig fundet et sted, hvor jeg kan købe de perfekte skjorter til mine behov, og jeg behøver ikke stå i kø om morgenen i januar, når udsalget starter.

More from Sponsoreret indhold

Tre ting, du kan give din kæreste i gave

Mange mænd er nok enige om, at det kan være rigtig svært...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *