Jakker og herretøj – også i store størrelser

Ligestillingen har desværre ikke helt indfundet sig, når det gælder sko, tøj og jakker i de helt store størrelser. Der er efterhånden en hel del tøjbutikker, som har specialiseret sig i tøj i store størrelser til kvinder, hvorimod det halter gevaldigt med XL-tøj til mænd. Som regel er udvalget begrænset, og man kan som stor mand ikke altid finde de ønskede mærker i en passende størrelse. Det hjælper dog, hvis man kender de rigtige butikker, hvor det særligt er netbutikkerne, der fører an. Det hænger formentlig sammen med, at målgruppen er meget ”smal”, og derfor kan det være svært at have et tilstrækkeligt kundeunderlag for en fysisk butik, hvor det kun er de lokale, der kommer.

Teeshoppen tilbyder stort udvalg i vinterjakker til herrer

Et eksempel på et godt sted at handle vinterjakker i store størrelser er Teeshoppen, der tilbyder et kæmpe udvalg i tøj til både herrer og damer. Er du for eksempel på jagt efter en vinterjakke, klikker du blot ind under menuen Vinterjakke Herre, og straks har du et stort udvalg på 25-30 forskellige modeller i moderigtigt design. Mange af vinterjakkerne går helt op til størrelse XXL, så her vil de fleste være dækket godt ind. Hvis du har brug for endnu større størrelser, kan du altid forhøre, om det er noget, de kan skaffe hjem. Ellers giver vi dig i næste afsnit et tip til en butik, der har specialiseret sig i XL-tøj til mænd, og som er leveringsdygtigt i de helt store størrelser – også når det gælder vinterjakker.

Specialbutikken xltoj.dk tilbyder de helt store størrelser

Uanset om du som mand er på jagt efter vinterjakker, skjorter, bukser eller andre beklædningsgenstande i ekstra store størrelser, kan du finde et righoldigt udvalg hos xltoj.dk, der har specialiseret sig i netop dette segment. Besøg butikken fysisk i Rudkøbing, eller benyt webshoppen og se udvalg af stort tøj til mænd her. I alle tilfælde betjenes du af stifter og indehaver Jesper Skovhus, der selv har oplevet problemerne med at finde tøj i store størrelser til sig selv. Det blev startskuddet til butikken, som i dag har en stor skare meget tilfredse kunder. Det underbygges af en absolut toprating på Trustpilot, hvor mere end 800 kunder har givet udtryk for stor tilfredshed med, at der endelig er et sted, hvor det er muligt at købe xl-tøj i moderigtige designs til rimelige priser.

Der er ingen tvivl om, at specialbutikker er vejen frem, når det handler om smalle målgrupper som for eksempel mænd, der har brug for tøj eller sko i ekstra store størrelser. De almindelige butikker indkøber kun små partier, og får derfor en højere indkøbspris. Der er desuden langt mellem kunderne, så tøjet i store størrelser ligger gennemsnitligt på lager meget længe. Det betyder i praksis, at prisen på dette tøj bliver meget høj, og udvalg og designs er desuden sjældent up to date.

Lige omvendt forholder det sig med xltoj.dk. Her strømmer de store herrer til i stort tal, og det giver mulighed for gode priser på både bukser, skjorter, jakker og i det hele taget alle former for tøj til mænd i store størrelser. Den store indkøbsvolumen giver butikken mulighed for ekstra gode indkøbspriser, men gør det også muligt at tage helt nye designs hjem, akkurat som almindelige tøjbutikker.

More from Sponsoreret indhold

Tre ting, du kan give din kæreste i gave

Mange mænd er nok enige om, at det kan være rigtig svært...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *