Julefrokost med drengene

Når der skal holdes julefrokost med drengene, er der altid de store spørgsmål som presser sig på: Hvem skal vi være? Hvor skal vi være? Hvad skal vi spise (-og drikke)? Hvem skal arrangere?

Få professionelle til at stå for det

Man kan løse næste alle disse dilemmaer, ved at hyre et eventbureau (man skal selvfølgelig selv lige selv sørge for at inviterer folk). Sørg vor at vælge et bureau som er specialiteter i julefrokoster. Der er meget forskel på hvad de forskellige eventbureauer er gode til – Nogen er bedst til bryllupper, andre har mest erfaring inden for firmafester og så er der nogen som er gode til det meste. Det kan du kun finde ud af ved at ringe rundt og snakke med dem.

Vær medarrangør.

Selvom du får et eventbureau, til at stå for det hele er det ofte rart at have være med til at træffe visse beslutninger så det kommer til at passe perfekt til netop jeres venne gruppe. Du slipper stadigt for at skulle lave alt det praktiske, men kan blot være med til at foreslå lokaler, mad drikkelse osv. Det kan jo f.eks. være at alle elsker sild så højt at I kun vil spise sild. Eller måske kender I hinanden fra fodboldt og tænker at det kunne være sjovt at holde julefrokosten i en af de større fodboldklubbers lokaler. Eventbureauer har tit mange forbindelser og kontakter i forskellige brancher, så man har lov til at drømme stort og så se hvad der kan lade sig gøre.

Underholdning

Eventbureauer har tit rigtige mange gode forslag til underholdningen, mender for er det altid en god ide selv at medbringe et personligt indslag. Det kan være en sang, et slideshow med en masse billeder af de tilstedeværende – Det er kun fantasien der sætter grænser.

 

More from Sponsoreret indhold

Tre ting, du kan give din kæreste i gave

Mange mænd er nok enige om, at det kan være rigtig svært...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *