Køb domæne & webhotel og arbejd hjemmefra som selvstændig

VI har alle prøvet at drømme, måske bare en enkelt gang at blive selvstændig. At være sin egen chef, og se en udvikling man selv har startet. Okay, måske har vi drømt det et par gange. Til gengæld er det de færreste der gør noget ved det selvom det er forholdsvist nemt.

At blive selvstændig kræver ikke mange timer, nærmest ikke engang en enkelt time før du er kørende. Det hele foregår på computeren, du skal bare vide hvad det er du præcist skal have, ikke?

Opskriften på at blive selvstændig er således:

  • Du skal bruge 1 domæne
  • Du skal bruge 1 webhotel
  • Bliv CVR registreret

Lad det stå og trække lidt i et par dage, indtil du er blevet godkendt (det bliver alle små virksomheder), og så kan du så småt kalde dig selvstændig.

Domæne – hvad er det?

Et domæne er faktisk bare din web-adresse. Det kan være du vil have en hjemmeside hvor du sælger billige vaffeljern, så kan dit domæne eventuelt være ”billigvaffeljern.dk” – medmindre en anden selvfølgelig har det. Mange mennesker ved ikke at der er andre muligheder end .dk, .com eller .org. Mulighederne er mange, og dem kan du se når du skal til at købe og vælge dit domæne.

Et domæne er bedst at erhverve sig gennem et webhotel – Læs om køb af domæne her.

Webhotel – hvad er det?

Et webhotel er et virtuelt hotel, hvor du lejer noget der kunne minde om et depot. Dette depot er så her alle din hjemmesides filer bliver opbevaret. Dette er den bedste måde at forklare hvorfor det hedder et webhotel, og samtidig beskrive en smule om hvad det er.

Hvis vi kun ser på hvad et webhotel er, uden at drage paralleller med virkeligheden, så er det en plads på en server, som gør at alle kan komme ind på din hjemmeside – såfremt de har internet (hvis vi skal skille det helt ad).

Et webhotel fungerer som en form for supercomputer der altid står tændt 24/7, der som førnævnt sørger for at folk kan se din hjemmeside.

Når du finder et webhotel, kan du typisk købe et domæne hos dem også. Her får du lidt af en pakkeløsning der gør dit liv meget lettere, og får dig hurtigt i gang som selvstændig. For år tilbage, skulle man selv finde en udbyder til et domæne, og herefter et webhotel. I nyere tid, kan du stort set ikke finde et webhotel der ikke tilbyder dig at købe et domæne hos dem også, eller som ikke har det integreret automatisk i din oprettelse som kunde. Det er altså derved blevet meget lettere at blive selvstændig.

Find dine krav som selvstændig

Du vil gerne yde en bestemt service når du er selvstændig, specielt fordi glade kunder kommer igen, og det kan vi godt lide. Når vi siger at du skal finde dine krav, så er det ment med din søgen om det rette webhotel. Lad vær med at tage det billigste, for hvis supercomputeren går ned, så går din hjemmeside også ned. Sammenlign dem uafhængig af prisen og find dem der passer til dig.

More from Sponsoreret indhold

Tre ting, du kan give din kæreste i gave

Mange mænd er nok enige om, at det kan være rigtig svært...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *