Kosttilskud, du skal kende til som mand

Der sker noget med os, når vi kommer op i alderen – dette gælder både for mænd og kvinder. Mange føler sig pludseligt mere energiforladte, begynder at se dårligere, og specielt mænd kan opleve hårtab, når de bliver ældre. Denne artikel giver dig nogle gode råd til, hvilke typer af kosttilskud du kan tage for at forebygge manglende energi, hårtab mm.

Få mere energi

Vi vil allesammen gerne være lige så unge og friske, som vi var engang. Dette bliver desværre kun sværere, som årene går. Der findes dog forskellige typer af kosttilskud, der kan give dig mere energi i hverdagen.

Til dig, der er 50+

Kosttilskuddet Gerimax Daglig Energi 50+ indeholder ekstra energi, vitaminer og mineraler i form af ekstra B-vitamin, antioxidanter og calcium. De ekstra B-vitamin gør tabletterne velegnede til manden på 50+. Doseringen er to tabletter dagligt i forbindelse med et måltid.

Til dig, der dyrker meget sport

Hvis du er meget aktiv, er Longo Vital Sport det rigtige kosttilskud for dig. Tabletterne bidrager til både immunforsvar og muskler, og hjælper dig med at yde dit bedste. Longo Vital indeholder C-vitamin, som netop styrker immunforsvaret under og efter træning samt kollagen, der mindsker træthed og udmattelse.  Det anbefales, at du tager tre tabletter dagligt.

Hvis du endnu ikke er fyldt 50 eller dyrker sport, så prøv L-Argiplex Mand X6, der bidrager til en normal energiomsætning og mindskning af træthed og udmattelse.

Behold dit gode syn

Hvis du synes, synet pludseligt begynder at svigte, og du ikke ser så skarpt længere, er der også hjælp at hente. Bellavista er et bredt virkende øjenprodukt, der kan hjælpe dig med at bevare dit syn så længe som muligt. Bellavista indeholder både zink og A-vitaman, hvilke begge er med til at vedligeholde synet. Den daglige dosering er her to tabletter dagligt.

Stands dit hårtab

Som tidligere nævnt begynder mange mænd at lide af hårtab, jo længere de kommer op i alderen. Mange mænd føler sig plaget af dette, da det får dem til at se ældre ud. Vi ved alle, at tykt og fyldigt hår symboliserer ungdom. Hair Volume kan være en løsning på dette problem, da tabletterne bidrager til en normal hårvækst. Hair Volume indeholder bl.a. hirse, æble aminosyrer, zink og kobber og kan desuden også bruges til kvinder.

Klik dig ind på Natur og helse og find det rette kosttilskud til de ting, du ønsker at forebygge.

More from Sponsoreret indhold

Tre ting, du kan give din kæreste i gave

Mange mænd er nok enige om, at det kan være rigtig svært...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *