Kvit smøgerne og bliv damper i stedet!

De fleste rygere har forsøgt i hvert fald en enkelt gang. At stoppe med at ryge er ikke bare sådan lige. Efter mange år er cigaretterne blevet en del af rutinen, og det er virkelig svært at kvitte dem fra den ene dag til anden. For manges vedkommende er det ikke selve cigaretten, de savner, men derimod fornemmelsen af at have et par minutter for sig selv – en lille pause i hverdagen.

Dampen giver samme fornemmelse

E-cigaretter er efterhånden ved at have vundet indpas hos danske eksrygere, men har du givet dem en chance endnu? Måske er det ved at være på tide. E-cigaretten har flere fordele, der gør det til en oplagt middel til at stoppe med at ryge. For det første giver dampen, som e-cigaretter udvikler, samme fornemmelse som røgen fra en cigaret. Selv om selve cigaretten er lidt tykkere end almindelige cigaretter, vil det altså ikke føles meget anderledes end det, du har gjort de sidste mange år. For det andet er det tilladt at dampe mange steder, hvor man ikke må ryge. Det kan give lidt mere frihed, end rygningen gør, og det kan betyde, at du ikke behøver at stå alene uden for hoveddøren, hvis du får lyst til lidt damp under en middag.

Vælg lige den smag, du vil

Helt overordnet vil det som nævnt ikke være en markant overgang at gå fra at ryge almindelige cigaretter til at dampe på en e-cigaret. Den helt store forskel er dog, at der er nogle flere valgmuligheder, når det kommer til at beslutte, hvad e-cigaretten skal smage af. Det, der giver dampen smag, er den e-juice, du vælger at bruge. Kan fantasien sætter grænser for, hvilke smage du kan få. På www.danskecigaret.dk kan du eksempelvis vælge alt mellem mentol-, æble- og colasmag, så det kan godt tage lidt tid at finde frem til den helt rette smag for dig. Der findes e-juice både med og uden nikotin, så du kan begynde med at vælge en med nikotin og langsomt drosle ned, hvis du lige skal vænne dig til e-cigaretten først. Faktisk kan du også vælge en juice, der smager af tobak, hvis det er den del af rygningen, du har svært ved at slippe.

Godt sagt, så kan du tilpasse din e-cigaret, så den passer til lige netop dine behov, og det er det, der gør, at dampning er blevet så populært blandt danskere, der gerne vil kvitte smøgerne.

More from Sponsoreret indhold

Tre ting, du kan give din kæreste i gave

Mange mænd er nok enige om, at det kan være rigtig svært...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *