Lider du af for tidlig sædafgang?

Der er en ting, der virkelig kan give mænd anledning til bekymring: nemlig for tidlig sædafgang. For tidlig sædafgang defineres som udløsning efter blot 1-2 minutter inde i et samleje. Cirka 200.000 danske mænd lider af den seksuelle dysfunktion og det kan være ødelæggende både over for sexlivet og selvværdet.

Kun 9 % af mænd med tidlig sædafgang søger professionel hjælp

Mange mænd ignorerer i dag problemet, fordi det kan være svært og pinligt at bringe seksuelle problemstillinger på banen. At ignorere problemet er dog det værste man kan gøre, da utilfredsheden med sexlivet og følelsen af, at man som mand ikke slår til i sengen, kan lede til lavt selvværd og frustrationer. Det handler derfor om, at få brudt den onde cirkel og dermed komme problemet til livs. Vær ikke bange for at tage problemet op. Tidlig sædafgang er den mest almindelige seksuelle dysfunktion hos mænd. Omtrent 23 % af verdens mandlige befolkning lider i varierende grad af tidlig sædafgang – du er altså ikke alene.

Vidste du at tidligt sædafgang nemt og enkelt kan behandles?

Døjer du med for tidlig sædafgang, er alt du skal gøre, blot at kontakte din læge. Lægen kan hjælpe med at afdække problemet og hvis det er nødvendigt, kan lægen udskrive behandling. Der findes to forskellige behandlinger herunder medicinsk behandling og seksualterapi.

Undgå gør-det-selv behandlingerne

Der findes rigtigt mange tips og råd til hvordan du selv kan afhjælpe problemet. Mænd med tidlig sædafgang bør dog undgå gør-det-selv behandlingerne da de i mange tilfælde forværre situationen.

Ønsker du at vide mere? Læs meget mere om tidlig sædafgang hos kommertidligt.dk

More from Sponsoreret indhold

Tre ting, du kan give din kæreste i gave

Mange mænd er nok enige om, at det kan være rigtig svært...
Read More

1 Comment

  • I glemmer helt at nævne en af de mest populære behandling der findes, nemlig bedøvende kondomer. Det er de mest populære blandt danskerne.

    Efter folk har taget dem i brug, har de fået et meget bedre sexliv

    De fås mange steder på nettet, jeg ved dog ikke om man kan få dem i butikkerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *