Lokalt basketball-helt vinder borgernes hjerter

Basketball er en blandet størrelse i Danmark. I mange byer i Danmark er det nemlig slet ikke muligt for børn, at starte til basketball på samme måde som de oftest kan starte til håndbold, fodbold eller badminton.

Derfor er interessen for denne sport heller ikke blandt de største, men efter dette års Vild med dans på TV2, så er dette utvivlsomt blevet ændret.

For i år var Chris Christoffersen, som til hverdag er en del af Bakken Bears i Århus, nemlig på deltagerlisten. Og selvom Chris ikke gik hele vejen til finalen, så har han med garanti været en uvurderlig ambassadør for både hans klub Bakken Bears og generelt basketball i Danmark. Med hans 2,18 meter høje krop og altid friske og glade humør, kunne han flere fredage i træk charmere sig igennem skærmen og ud til stuerne i danske hjem.

Selv udtalte Chris følgende til Århus Stiftstidende: ”Oplevelsen i sig selv har været helt fantastisk. Bare det, at nogen har overvejet én til at være med i sådan et program er et stor cadeau, selv om jeg godt er klar over, at jeg ikke stod først på listen over dem, der blev spurgt først. Jeg føler, jeg har flyttet mig som menneske ved at prøve nogle ting, som jeg ikke viste noget om og ikke var særlig god til. Det var så en biting, at det var foran en million seere.”

Flere mænd så Vild med dans i år 2015

Når folk i dag bliver spurgt om en Århus basketball klub, så vil langt flere kunne sige ”Bakken Bears” og ”Chris fra Vild med dans”. Flere mænd og drenge end nogensinde før, har i 2015 fuldt med i Vild med dans. Om det mandlige seertal faldt efter at basketballkæmpen røg ud af programmet er dog uvist.

En tilfældig ung mand i Århus gågade forklarede dog, hvorfor han tror flere mænd så med: ”Chris har helt sikkert været en afgørende faktor. Den måde man kunne se ham og de andre drenge i programmet altid havde det sjovt sammen. De hyggede sig virkelig og lavede sjov og ballade. At være en del af sådan en gruppe er noget de fleste mænd og drenge altid gerne vil.

More from Sponsoreret indhold

Tre ting, du kan give din kæreste i gave

Mange mænd er nok enige om, at det kan være rigtig svært...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *