Mænd med stil

Du kender det godt. Som mand vil du gerne se tjekket ud – trimmet og velsoigneret – men det behøver ikke være en maratonseance foran spejlet. Det har vi vores koner og kærester til. Vi kan godt lide, at det er nemt og går lidt hurtigt. Handlingsorienteret og gerne multifunktionelt – lidt gadgets er aldrig af vejen – og kan det køre på batteri er man altid med strøm.

Når det gælder tid til den uundgåelige barbering og/eller trimning så finder du de bedste hårtrimmere her. I et stort og overskueligt udvalg.

Valgmuligheder

Her er det helt store udvalg af hårtrimmere fra den helt enkle og billige model til den nyeste og smarteste trimmer der er et udstyrstykke i gadgets og nye lækre funktioner der tilgodeser hvert et behov – og fylder godt op i brugsmanualen. Den er der ikke mange mænd der læser. Her prøver man sig frem og der er intet som at gå på opdagelse foran spejlet med sin nye trimmer og dens mange funktioner. Her kan manden lege med udseende og i god stil.

Karakteristika

Det er især lyden og fornemmelsen af summen mod huden, man forbinder med en god trimning. Lyden når den får fat i håret. Det er effektivt og man kan høre når hårtrimmeren glider hen over huden. Man nyder når frisøren skubber hovedet lidt frem og tager nakkehårene eller den fornemmelse af sirlig og millimeter præcision, når bakkenbarterne skal sidde lige i skabet. Når overskægget lige skal justeres eller man bare har ladet dovenskaben tage over et par dage og man bare trænger til at få fjernet alle stubbe – små som grå, store og strittende – gerne i alle retninger. Så er det rart at lade trimmeren gå sin gang. Effektiv og præcis. Til det grove arbejde og til den kirurgiske præcision – hvor finmotorikken skal stå sin prøve.

Vægt på kvalitet

Der er parametre man ikke kommer udenom med en god trimmer. Batterilevetid er essentiel om det er mobiltelefon eller trimmer. Her er der tænkt på det hele også levetid. Dernæst er præcision i tilpasning af skæg som hår. Der skal være til de store flader og til den lille detalje. Fra de mindste hår til den sore manke. Overskægget skal stå helt skarpt og stilrent til movember – og håret skal ikke blive for viltert i siderne. Behåringen skal tæmmes – men til en grænse – eller kant om du vil. Man er vel lidt (vild)mand.

More from Sponsoreret indhold

Tre ting, du kan give din kæreste i gave

Mange mænd er nok enige om, at det kan være rigtig svært...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *