Hvor ofte glæder du andre? Få 3 tips til at gøre andre glade

At gøre andre glade er for mange en stor glæde – mange føler sig simpelthen mere tilfredse med sig selv, hvis de formår at gøre andre glade. For mænd gør dette sig måske især gældende, for følelsen man får, når man gør noget godt for andre, kan skabe en større følelse af at være en ”rigtig mand”. Det kan dog nogle gange være svært at gøre noget godt for andre; i en travl og hektisk hverdag kan det blive glemt. Det at glæde andre bliver måske en prioritering, der ikke vægtes så højt – men det bør der laves om på. Jo oftere man glæder andre, jo bedre. Her får du således tre tips til, hvordan du kan glæde andre hver dag.

Bliv sæddonor og glæd en barnløs kvinde eller et barnløst par

Det lyder måske vildt og krævende, men det er det faktisk ikke. Dog skaber det en ubeskrivelig glæde hos modtageren, hvis du vælger at blive sæddonor. Der er rigtig mange barnløse kvinder og par i Danmark, og disse venter på hjælp. De venter på hjælp fra andre, fuldstændig fremmede mennesker. Deres største drøm, at få et barn, afhænger af hjælpen fra fremmede. Og her kommer du ind i billedet. Du har nemlig måske mulighed for at hjælpe en barnløs kvinde eller et barnløst par. Hvis du er sund og rask, og din sæd kan bruges, kan du blive sæddonor. Det kræver ikke meget arbejde, og du glæder modtageren af din sæd, mere end du aner. Endda kan du tjene penge på at være sæddonor – således kan du også glæde dig selv lidt. På www.nordiccryobank.dk kan du læse meget mere om sæddonation, og du kan også læse mere om, om du har mulighed for at blive sæddonor.

Køb blomster eller skriv et kort

Mænd kender til alt om, at blomster glæder kvinder. Har du en kvinde i dit liv, som du gerne vil glæde – eller som du nogle gange glemmer at glæde? Så kan du gøre det med blomster. Køb en buket blomster og overrask hende. Det kan være din kæreste, din mor, din søster eller en hvilken som helst anden kvinde – eller mand – i dit liv, som fortjener blomster. Du kan også skrive et kort, som fortæller lidt om, hvad denne person betyder for dig. Det vil med garanti skabe glæde, som vil vare ved i lang tid.

Arbejd frivilligt eller bliv indsamler

I det større perspektiv er der rigtig mange, der har brug for hjælp; ikke kun i Danmark men i hele verden. Derfor kan du også være med til at gøre en forskel, hvis du engagerer dig i de problemer, som findes. Der findes rigtig mange velgørenhedsorganisationer som hjælper mange forskellige sager, og du har her mulighed for at hjælpe. Du kan blive frivillig i en organisation eller blive indsamler. Du vil måske ikke føle, at du gør den store forskel, men det gør du – og du kan glæde rigtig mange mennesker med din indsats.

More from Sponsoreret indhold

Tre ting, du kan give din kæreste i gave

Mange mænd er nok enige om, at det kan være rigtig svært...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *