Sådan gør du din dame ekstra blød i knæene

Har din kæreste fødselsdag eller føler du bare for at gøre lidt ekstra for hende? Hvis ja, så er denne artikel uden tvivl en, der vil falde i god jord. I artiken kan du nemlig læse om, hvordan du med nedenstående, håndgribelige tips kan gøre din kæreste ekstra blød i knæene og dermed mere forelsket i dig.

Forær hende et sødt og stilfuldt ur

Markedet for dameure er kæmpestort. I blandt det store marked er der mange små og søde dameure, der er mere end oplagte at forære til din pige i gave med henblik på at gøre hende ekstra.

Piger og kvinder kan rigtig godt lide at gå med små ure, da de ser det som et lille smykke, der er en del af deres outfit. Derfor går du ikke helt galt i byen, hvis du beslutter dig for at forære din kæreste et ur.

Hvis du gerne vil se på ure til din kæreste med det samme, så bør du tage et kig på forhandleren aveny.dk.

Tag hende med ud at spise

At invitere sin kæreste ud at spise er en sand klassiker, men den virker hver gang. Derfor kan du med fordel invitere din kæreste ud en fredag, hvor I har fået fri fra arbejde og weekenden venter lige om hjørnet.

Der findes ikke noget bedre end at sætte sig til rette med sin udkårne og bare vente på, at maden bliver lavet og serveret for en. Hvis du gerne vil gøre aftenen ekstra hyggelig, så kan I jo tage i biografen og se en god film sammen.

Hvis du skal sætte prikken over i’et køber du hende en lækker kjole, som hun kan tage på, når hun pludselig står der og ikke har nået at planlægge sit outfit. For som du ved, har kvinder ofte tøjkriser. Se for eksempel på denne side, hvor der er en masse lækre kjoler til overkommelige priser.

Giv hende en lang massage

Hvis det er sidst på måneden og pengene er små, så kan du ty til en lidt billigere, men bestemt ikke dårligere metode. Det handler om massage. Giv din kæreste en super god massage med massageolie, stearinlys, rosenblade og hvad der ellers hører sig til.

Tags from the story
More from Sponsoreret indhold

Tre ting, du kan give din kæreste i gave

Mange mænd er nok enige om, at det kan være rigtig svært...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *