Sådan laver I en billig herretur til udlandet

Det er meget svært at tænke på sjovere ting end en herretur til udlandet med dine bedste venner. Dog kan det godt være svært at realisere sådan en tur taget det økonomiske perspektiv i betragtning. Heldigvis behøver en herretur til udlandet ikke nødvendigvis at være særlig dyr. I denne artikel vil vi vise, at det sagtens kan lade sig gøre at få en uforglemmelig tur med gutterne for ganske få penge. Læs med her og find ud af, hvordan I får lavet en billig og hylende morsom tur ud i verden.

Kør selv i stedet for at flyve

Noget af det som for alvor trækker tænder ud i et rejsebudget, er flybilletter. Derfor anbefales det at køre selv (hvis muligt), hvis I gerne vil spare nogle penge. Er I en flok på seks eller flere og kan leje en minibus, er der virkelig mange penge at spare ved at køre selv frem for at flyve til destinationen.

Det bliver billigt, når I deler benzinen

En af de helt store grunde til at køre selv er, at det bliver en billig transport, da I splitter benzinudgifterne mellem jer. I kan altså køre rigtig langt og billigt ved at være fælles om udgifterne til benzin.

Korttidsleasing kan være den bedste løsning

I bør i øvrigt også undersøge mulighederne for korttidsleasing. Det er nemlig ofte den bedste og billigste løsning, hvis I for eksempel skal på tur i en mindre måneds tid eller lignende. Derudover vil I med korttidsleasing også få en veludstyret bil, der med stor sandsynlighed også har vejhjælp og ikke mindst er forsikret af leasingselskabet.

Lige nu tilbyder SimplyGo for eksempel leasing af en Hyundai til ganske billige penge. Hvis I er fire kammerater, som skal på tur, så er der ingen tvivl om, at denne løsning er ganske lukrativ.

Find de prisvenlige hoteller og hostels

Jo bedre I er til at finde de prisvenlige hoteller og hostels, jo flere penge kan I spare på turen. Det giver ganske god mening at bruge lidt tid på at undersøge mulighederne for billig overnatning. Tit og ofte er det nemlig muligt at finde nogle fantastiske tilbud, der virkelig kan gøre jeres rejsebudget ekstra attraktivt.

Overnat i telte og få råd til flere øl

Hvis I har mod på det, kan I også vælge at overnatte i medbragte telte. Dette vil med garanti kunne spare hver mand for et par tusinde kroner afhængig af, hvor mange dage I rejser. De penge I sparer på overnatning, kan I vælge at bruge på øl eller andet drengerøvsagtigt.

Køb mad i supermarkedet frem for hyppige restaurantbesøg

Sidst men ikke mindst er det en god ide at købe mad i supermarkedet frem for hyppige restaurantbesøg. Restaurantbesøg er meget dyre i forhold til, hvad I kan lave mad for ved køb i supermarked. På denne budgetpost er der virkelig mulighed for at spare mange penge på jeres herretur til udlandet.

More from Sponsoreret indhold

Tre ting, du kan give din kæreste i gave

Mange mænd er nok enige om, at det kan være rigtig svært...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *