Sådan opfører en rigtig gentleman sig

Her på siden får du en god opskrift på, hvordan en rigtig gentleman opfører sig. Denne opskrift henvender sig især til dig som gerne vil gøre et godt indtryk på folk du møder herunder attraktive kvinder.

Er altid høflig og galant

En rigtig gentleman er selvfølgelig altid høflig og galant. Derfor gælder det om at koncentrere sig, når du er i selskab med andre mennesker. Vis dig fra din bedste  side og tag dig generelt godt ud. Det vil uden tvivl give dig et stort forspring i forhold til mænd, når det gælder om at være en James Bond-lignende gentleman.

Gå i skjorte til hverdag

En sand gentleman har styr på sin stil. Derfor kan du med fordel gå i skjorte til hverdag med henblik på at udstråle autoritet og ikke mindst, at du har en sans for mode.

Du går aldrig galt i byen med en skjorte og et par flotte jeans. Og husk at bælte- og skofarve skal passe sammen. Sorte sko og brunt bælte går altså IKKE sammen.

Barberer sig med barbersæbe, kost og skrabekniv

Når du skal barberes, så skader det ikke at gøre lidt mere ud af det end normalt. Derfor anbefales det at anskaffe en god barbersæbe, barberkost og ikke mindst en god skrabekniv. Dette old school barbersæt vil uden tvivl fuldende din seriøse gentleman stil. Derudover er det også ekstra lækket at barbere sig på den gammeldags måde.

Kører i en lækker bil (men uden at prale)

Hvis du stræber efter at ligne James Bond, så er det selvfølgelig også nødvendigt at køre rundt i en forholdsvis lækker bil. Dog er det uhyre vigtigt, at du ikke praler til alle og enhver om din bil. En gentleman er nemlig altid ydmyg og opleves aldrig som en decideret blærerøv.

Hos http://importbilen.com/ kan du i øvrigt finde et væld af lækre biler til gentlemanden som kan leases for en rigtig god pris. Tjek deres hjemmeside ud og find den bil du altid har drømt om at køre rundt i.

More from Sponsoreret indhold

Tre ting, du kan give din kæreste i gave

Mange mænd er nok enige om, at det kan være rigtig svært...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *