Sådan planlægger du den fedeste polterabend

Skal din kammerat giftes? Og står du for at holde hans polterabend? Du har nu en enestående chance for at ydmyge din kammerat en lille smule – så skal det også ske. Her en guide til, hvordan du planlægger den fedeste polterabend.

“Surprice!”

Enhver polterabend bør starte med et brag! Aftal med din kammerats kæreste, hvordan i overrasker ham bedst muligt. Få hende for eksempel  til at vække ham tidligt lørdag morgen og fortælle ham, at der er nogen der er ved at stjæle hans bil – og slå så til når han er allermest forvirret. Eller få hende til at hive ham med til en planlagt familiefest, som han absolut ikke gider med til, og overrask ham så med at familiefesten faktisk hele tiden har været hans polterabend.

Udklædning

Køb et akavet outfit som han skal have på hele dagen. Klæd ham for eksempel ud som på nedenstående billede, som “Mr. Energizer” – med heldragt, hat og bæltetaske. Så skal han nok vække opsigt i bybilledet.

 

udklædning

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eller klæd ham ud som kvinde, med tribal trøje eller lignende. På Temashop.dk finder du mange forskellige bud på sjove udklædninger – til overkommelige priser.

Offentligheden

Når din kammerat er klædt ud, skal han ud i offentligheden. Et sted hvor der er mange mennesker – gerne nogle som han kender. Lad ham vise sit flotte outfit frem, og spred budskabet om at han skal giftes.

Action

Ingen polterabend uden action. I skal selvfølgelig ud og køre ræs, skyde med paintballs eller stå på vandski. Vælg en aktivitet som du ved, at din kammerat vil synes er sjovt. Det er trods alt hans dag.

Fest og ballade

Når din kammerat efterhånden har brokket sig over sit skøre outfit nok gange, må det være nok. Slut aftenen af med fest og ballade, og lad din kammerat slå sig løs.

 

 

Tags from the story
More from Sponsoreret indhold

Tre ting, du kan give din kæreste i gave

Mange mænd er nok enige om, at det kan være rigtig svært...
Read More

1 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *