Skal du købe en mobil uden abonnement?

Det er ikke altid lige let at finde ud af, hvor man køber den billigste telefon. Alligevel er det en god idé at gøre sig nogle tanker omkring, hvad man forventer af sin mobil, hvis man gerne vil have den så billigt som muligt. Her får du et par forslag til, hvordan du får den billigste mobiltelefon – og om du skal købe den med eller uden abonnement.

Sammenlign priser på mobiler med og uden

Det er ikke altid, man kan finde rundt i junglen af mobiltelefoner. Det kan hjælpe at bruge en sammenligningstjeneste, hvor der er mulighed for at sammenligne med forskellige andre mobiltelefoner og abonnementer, så du finder den løsning, der passer til dig og dine behov.

Du kan også skrive, hvilken mobiltelefon du ønsker, hvorefter du får vist en liste over de steder, hvor du kan finde dem billigst. Det kan være, at du er på udkig efter en mobiltelefon uden abonnement, men i stedet ender med en mobil med et Telenor-abonnement, fordi du finder ud af, at det er en billigere løsning for dig.

Ring til dit nuværende teleselskab

Det kan også være, at du har et abonnement, du er tilfreds med nu. Er det tilfældet, kan du altid forsøge at ringe til dit teleselskab for at høre, om de ikke har en god aftale, så du kan få en mobil til en lavere pris, hvis du forbliver kunde hos dem. Det kan være en rigtig god idé, hvis du altså er tilfreds med den teleudbyder, du har nu.

I teorien vil du kunne få en mobiltelefon, der inkluderer et abonnement, men hvis du har et i forvejen, er det uden betydning – hvis det bliver det samme, du vælger denne gang, vel at mærke.

Skal du købe uden abonnement?

Hvis du gerne vil købe en telefon uden abonnement, er det typisk fordi, du ikke får nogen binding, og det giver god mening, hvis du har tænkt dig at skifte abonnement. Du bør derfor altid undersøge, om den mobiltelefon, du køber uden abonnement, kan fås billigere et sted med et abonnement, der ikke er binding på. Kan den det, så kan det være, at du bare kan købe en med abonnement, som du kan opsige. Det er i visse tilfælde billigere end en telefon, der ikke har et abonnement.

Du bør derfor gøre op med dig selv, om du vil være forpligtet til at have ét abonnement, eller om du hellere vil være fri.

 

 

 

More from Sponsoreret indhold

Tre ting, du kan give din kæreste i gave

Mange mænd er nok enige om, at det kan være rigtig svært...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *