SMS-lån: Et forældet begreb

Når du står overfor at skulle optage et lån, er en af de første ting du skal tage stilling til, hvilken form for lån du er interesseret i. Typisk vil du skulle vælge, om du ønsker et banklån, et realkreditlån eller et forbrugslån. Selvom du vælger blandt disse muligheder, er det dog mere kompliceret end som så. De tre ovenstående lånetyper er nemlig blot samlebetegnelser for en lang række forskellige lån.

Hvis du sigter efter et hurtigt og nemt lån, er det oftest et forbrugslån, som er mest interessant. Her er en af de mest populære låntyper, SMS lånet, der gennem en længere periode har været et af forbrugernes fortrukne kviklån.

Det foregår ikke længere over mobilen

Det mærkværdige ved SMS lånet er imidlertid, at det i langt de fleste tilfælde ikke længere foregår over mobilen. Hos langt de fleste udbyderne optages et SMS lån i dag derimod over internettet, ligesom de fleste andre former for forbrugslån. Rigtig mange udbydere har dog valgt at holde fast i betegnelsen ”SMS lån”, da rigtig mange forbrugere kender denne betegnelse og bruger dette søgeord, når de skal finde frem til en låneudbyder.

Men hvad er et SMS lån så? Det er en af de nemmeste og hurtigste former for forbrugslån på markedet. Selvom det ikke længere foregår over mobilen, skal du blot indtaste nogle få oplysninger for at få adgang til hurtige penge. Du skal ikke stille sikkerhed, og det er muligt for alle at optage et SMS lån. Det er dog vigtigt at nævne, at det kun er muligt at låne små beløb, når du optager et SMS lån – normalt mellem et par hundrede kroner op til maksimalt 10.000 kroner afhængig af udbyderen. Hvis du står og mangler et stort beløb, er det altså ikke et SMS lån, du skal vælge.

Hvornår er et SMS lån relevant?

Det er værd at overveje et SMS lån, hvis du akut står og mangler penge. Det kan være til en ny computer, en weekendtur eller en regning, som bare skal betales. Et SMS lån kan bruges til lige præcis det, du ønsker, men det begrænsede beløb gør dog, at det er henvendt til mindre forbrug. Hvis du skal renovere køkkenet eller overvejer at købe ny bil, skal du overveje én af de andre låneformer på markedet.

More from Sponsoreret indhold

Tre ting, du kan give din kæreste i gave

Mange mænd er nok enige om, at det kan være rigtig svært...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *