Sørg for at være sikret, når du shopper

Når man går rundt i gågaden eller på Strøget, tænker man sjældent over, at man kan blive udsat for tyveri. Desværre er der en ikke ubetydelig risiko for, at man kan blive bestjålet på den ene eller den anden måde, og især i juletiden er det et problem i de større byer. Folk mister deres julegaver, imens de er på indkøb, og deres pung er pludselig forsvundet. I storbyerne er der også mere tyveri end i de små. Særligt i tætte menneskemængder kan man være udsat for denne forfærdelige oplevelse, da gerningsmændene nemmere kan gemme sig. Det er ikke situationer, der er sjove at stå i, og derfor er det også en god ide, at man tager sine forholdsregler.

Hold punge tæt til kroppen

En af de ting, man ofte glemmer, når man går rundt, er at være opmærksom på sin pung, hvilket er en af de hyppigste grunde til, at man risikerer pludselig at stå uden den. Det er en rigtig god ide at have pungen indvendigt i jakken, så den ikke er lettilgængelig for lange fingre. Det samme gælder, hvis du har en lille skuldertaske – her er det med at have den under jakken. Hvis man ikke vil have den under jakken, er det en god ide lige at mærke efter af og til, om tingene stadig er, hvor de skal være, og har du pungen i lommen, kan du også gå med den ene hånd i lommen, så du er sikker på at have styr på den. Det er mest i storbyerne og i situationer, hvor der er mange mennesker, at man skal være opmærksom og sørge for at tjekke op på ens værdigenstande.

Lad ikke dine købte varer være uden opsyn

Igen er uopmærksomhed hovedårsagen til, at man i mange tilfælde bliver bestjålet. Hvis man har købt nogle ting, skal man aldrig stille dem fra sig, medmindre de er under opsyn – en pose med varer kan hurtigt forsvinde, uden at man når at opfange noget som helst. Det er virkelig ærgerligt, hvis man lige har brugt 700 kr. på julegaver, og så er det pludselig forsvundet. Det kan ødelægge enhver persons dag, at man pludselig har smidt penge ud af vinduet. Så igen er det bare vigtigt, at man er opmærksom og tænker sig om.

Sørg for at din bil er sikret

Biltyveri eller indbrud i bilen er ikke en ting, man ser som en potentiel trussel, men det sker rundt omkring, og derfor kan man lige så godt være forberedt og forsøge at være bedst muligt sikret. En god ide er at undgå at have værdigenstande til at ligge i bilen, og hvis der ligger noget af den slags i bilen, bør du i det mindste sørge for, at det ikke ligger synligt fremme. Desuden skal man altid huske at låse bilen, for ellers er man næsten selv ude om det, hvis der sker et tyveri. Sørg også for at alt fungerer, som det skal på bilen, så der ikke er smuthuller her og der. En bil, der er plaget af rust, er f.eks. en del lettere at bryde ind i. Find dit center her, og få beskyttet din bil mod rust.

More from Sponsoreret indhold

Tre ting, du kan give din kæreste i gave

Mange mænd er nok enige om, at det kan være rigtig svært...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *