Som en jungle

Kampen om kunderne er store på mange områder, men der er næppe et område, hvor der er større kamp end på mobilmarkedet. Mobiltelefoner er hurtigt kommet ind i vores liv og har overtaget mere, end vi på nogen måde kunne have troet. Mobiltelefonen er i dag en minicomputer, og den er i konstant brug for mange. Der er også mange, som nærmest har en mobiltelefon, som en forlænget del af deres krop. Mobiltelefonen er dog i dag meget mere end en telefon, det er den computer, som du har foran dig en stor del af dagen. Dette har gjort, at der er mange, som gerne vil have en del af de mange penge, som der er, når du har så mange som bruger deres mobiltelefoner til alt fra spil, streaming, til at tjekke mails og være på de mange forskellige sociale medier. Der er først og fremmest kamp på de priser, som de forskellige udbydere vil tilbyde deres kunder, og hvor det i starten var etablerede og velbekendte firmaer, som var de udbydere af de mange apps og tillægsfunktioner, så har en liberalisering af telelovningen åbnet op for andre firmaer. Det har medført, at konkurrencen er stor, og der er mange, som kæmper om kundernes gunst.

En ny spiller på markedet for mobilabonnementer er plenti.dk, der har andet og at byde ind med, end bare det at kunne tale i telefon.

Der er intet loft

Der er fri tale, fri SMS, fri MMS og fri data. Tal løs, skriv løs, og se alle de film og serier, du overhovedet orker med dette abonnement, der overraskende nok er markant billigere, end du kan finde det andre steder, hvor du ikke får det samme indhold, selvom du betaler mere. Dette nye abonnement er desuden det eneste, hvor der er helt fri data, så det er til dig, der bruger telefonen til streaming og andre ydelser, som kræver et massivt dataforbrug. Selvom du ikke streamer løs, så er prisen så lav, at der fortsat er fordele ved at skifte allerede på grund af prisen. Det kan ses og mærkes hos både Plenti og konkurrenterne. For kunderne er yderst tilfredse med at betale mindre og få mere, så kunder mangler med god grund ikke. Især ikke, hvis det ikke betyder noget for dig, om du får ekstra services med i dit abonnement, som du kan finde det andre steder. Det er nemlig den ting, du ikke får for dine kun 119 kroner om måneden.

Det eneste negative er, at bruger du datadeling, er der på abonnementet et maksimum på 50 gb om måneden, men det er stadig så tilpas højt, at det næppe skræmmer en eneste kunde væk.

Plenti har selvfølgelig et mål

Det er at give deres kunder et abonnement, der alene handler om mobiltelefoni og dataforbrug, og det til en så billig penge, at dig, der er ligeglad med forskellige abonnementer til diverse tjenester, kan bruge data til spil, Facebook, Twitter, nettet og streaming uden nogensinde at skulle bekymre dig om dit dataforbrug overskrides. Med den pris er kunderne allerede begyndt at snuble over hinanden for at få adgang til et så billigt abonnement, og målet er at sikre en stor og tilfreds kundeportefølje henover sommeren 2016, hvorefter det forventes at finde et naturligt leje.

Med netværk fra 3G og intet oprettelsesgebyr er der da også mere, der kan lokke kunderne til, for det bliver gratis at skifte til firmaet. Du er sikker på, at du har et netværk, der virker, så du rent faktisk får noget ud af at skifte og dermed får glæde af al den data.

More from Sponsoreret indhold

Tre ting, du kan give din kæreste i gave

Mange mænd er nok enige om, at det kan være rigtig svært...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *